A znaci jos uvijek je u BL, vidim nema profila na EGE-u.Vidio sam Crystal danas u BL, kakvo savršenstva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A znaci jos uvijek je u BL, vidim nema profila na EGE-u.Vidio sam Crystal danas u BL, kakvo savršenstva.
One su vjerujem i jeftinije od nje. Baš zbog tog što fura skup novčanik i gotivu, išla bi na hali 200 na satDa dobijem na lotu jebo bi Alinu Lopez Apolonu Lapiedru i Alexu Tomas haha![]()
Jesi L to ti meni prišao biciklom na semaforu?Vidio sam Crystal danas u BL, kakvo savršenstva.
Halo seljo meni je bila bolja ,ne volim kravlje usne .Nesto je radila i oko ociju.Bolja prije bila?, ti nemaš očiju
poz, moze li ikako kontakt u priv?I ja sam zvao ima kao vise otišao neka milfaca starija sama reko gdje su ostale nisu kao tu evo slike pa drugi puta nesto izmislja oko cjene ako hoces Vako to je 100 km ako hoces josmneku pozu kao doplacujes ako hoces pusenje uz sex druga cjena dao joj da popus i to nisam dao bez kondoma nije nesto nebi ponovio pozz
Imam samo GornjiNeko Donji Smrtici razmjena?
Pojma nemaš tiMislim da je fake drug ne drzi me za rijec.
Halo seljo meni je bila bolja ,ne volim kravlje usne .Nesto je radila i oko ociju.
Haha ma jos joj glavu u cucevac zabijes hahahaOne su vjerujem i jeftinije od nje. Baš zbog tog što fura skup novčanik i gotivu, išla bi na hali 200 na sat![]()
Jel valjalo biciklo da ga odradimo hahaJesi L to ti meni prišao biciklom na semaforu?
Kaze prodala profil Rivasu za 10m drva hahaA znaci jos uvijek je u BL, vidim nema profila na EGE-u.
Ja sam stručnjak po krađi gorivaJel valjalo biciklo da ga odradimo haha![]()
Mislim da sam danas dozivio najgore iskustvo sa jednom kurvetinom u Njemackoj.130 eura za 1 sat,usluga ko kurac,i to kroz 15 minuta ulazi kolegica i kaze da joj treba soba da moram izac.Pocnem se raspravljat kad dolazi neki supak i govori imal problema.Izadjem cisto da ne bi dosla policija da ne izadjem u novinama slucajno.Samo od sad na kurve u Portugal ovo je stvarno smijesno postalo.Il Bratislava kod tajladjanki na masazu pa ti ga izdrkaju usput.
Druže u Njemačkoj prostitucija legalizovana. Šta će ti policija uradit? Ne valja lagat. U laži su kratke noge.Mislim da sam danas dozivio najgore iskustvo sa jednom kurvetinom u Njemackoj.130 eura za 1 sat,usluga ko kurac,i to kroz 15 minuta ulazi kolegica i kaze da joj treba soba da moram izac.Pocnem se raspravljat kad dolazi neki supak i govori imal problema.Izadjem cisto da ne bi dosla policija da ne izadjem u novinama slucajno.Samo od sad na kurve u Portugal ovo je stvarno smijesno postalo.Il Bratislava kod tajladjanki na masazu pa ti ga izdrkaju usput.
A nisu ti rekli da ti je maliMislim da sam danas dozivio najgore iskustvo sa jednom kurvetinom u Njemackoj.130 eura za 1 sat,usluga ko kurac,i to kroz 15 minuta ulazi kolegica i kaze da joj treba soba da moram izac.Pocnem se raspravljat kad dolazi neki supak i govori imal problema.Izadjem cisto da ne bi dosla policija da ne izadjem u novinama slucajno.Samo od sad na kurve u Portugal ovo je stvarno smijesno postalo.Il Bratislava kod tajladjanki na masazu pa ti ga izdrkaju usput.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|