Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stup napiso sam vecGdje se nalazi u Sarajevu, u kojem djelu...pozx.
Koliko trazi za 1h i kako izgleda ?Bio ja top imas dosta recenzija od njoj
pa lik napisao broj, nazovi i pitaj, oss da i jebe umjesto tebe ili staKoliko trazi za 1h i kako izgleda ?
Mogu ja nije problempa lik napisao broj, nazovi i pitaj, oss da i jebe umjesto tebe ili sta
ima li slikapa lik napisao broj, nazovi i pitaj, oss da i jebe umjesto tebe ili sta
ima video kod kolege Luti luima li slika
Opet sam te danas vidio, pravi si borac protiv fašizmaJesi L to ti meni prišao biciklom na semaforu?
Nisam borac, osuđena sam za ekstremizam pre 6 godinaOpet sam te danas vidio, pravi si borac protiv fašizma
Šteta što nemam muda da ti se javim
Mala je vrh. Samo steta sto ne radi do kasnih sati. Al mala gori sve u svemu 10/10Iskreno kod sve i jedne sam bijo ali ova je cudo nevidženo
Odlična je. Ako misliš na onu iz Sarajevo-StupPozdrav ekipa,
Moze li mi neko reci iskustva ako je imao sa Marina Domina ?
Ima logike, ali ima i para u Bosni više nego što misliš da ima. Uostalom, moze se dobiti pola sata i za 100 eura (koje se oduži na 40ak minuta ako mozes dugo izdržati, i ako joj se sviđa kako jebeš).Pa rekoh davno da sumnjam da neko izdvaja 150eura za pola i da se njima ne isplati dolaziti ovdje sa takvim cijenama. Ovo je Bosna jarane nije Dubai
Mozes li mi dati broj od tih cura?hvalaIma ih par ali nije neka bas sreca
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |