Crystal
Well-known member
ObaveznoZnaci preskocila si Sa i ovaj put?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ObaveznoZnaci preskocila si Sa i ovaj put?
mozes ali svoju.. moja nije radjala majmune i kopilad
Jbte ovaj iz mađarske spao da po sarajevu trazi kurave, mađarska uvijek bila raj za provod sa pickama mogao si naći sve godine i rase, sta onda da mi očekujemo po ovoj kasabi picke ni za lijeka.Tud valaki ajánlani valami jót Szarajevóban?
Ova ga ne prima nigdje van Mercedesa preskupa drolja koji jebu tatini sinovii ne čudi što se ne javlja nikome preko whatsappa Instagram..Al bi je otresoilma.barbie02 • Instagram photos and videos
0 Followers, 106 Following, 160 Posts - See Instagram photos and videos from @ilma.barbie02www.instagram.com
Jel mogu znati razlog?Obavezno
Bojim se keri22Jel mogu znati razlog?
Imas djevojku 20godina unikat 061025584Ima li sta provjereno u Sarajevu.
Iskreno mislim da bi bilo ok da na ozbiljno pitanje odgovoris ozbiljno ali kako god.Bojim se keri22
Šta radi sve ? Kakva su iskustva ?Imas djevojku 20godina unikat 061025584
Kad si u neumuVeć sam krenula za Neum, nema bolje grada za šetnju i more
Vise ne znam kada se zajebajes kada si ozbiljnaVeć sam krenula za Neum, nema bolje grada za šetnju i more
Da i ja sam zaunteresiran . Ima li neko da napise recenzijuŠta radi sve ? Kakva su iskustva ?
Ovo se zove sarkazam.Vise ne znam kada se zajebajes kada si ozbiljna
Ma drug kod nje se nikad ne znaOvo se zove sarkazam.
Bolja prije bila?, ti nemaš očijuBolja je prije bila,cudi me da i nju nisu zatvorili u ovom tornadu prethodnih dana sto je Sipa odradila.
Ima supcinu i ljepe okice za svrsavanje
Znači sama radi haha kakve slike,ili su tu ili nisuI ja sam zvao ima kao vise otišao neka milfaca starija sama reko gdje su ostale nisu kao tu evo slike pa drugi puta nesto izmislja oko cjene ako hoces Vako to je 100 km ako hoces josmneku pozu kao doplacujes ako hoces pusenje uz sex druga cjena dao joj da popus i to nisam dao bez kondoma nije nesto nebi ponovio pozz
Primila bi ga ona na fići i to na haubi za dovoljnu cifru. Ako dobijem na lotu, ima da je isfuram na poljskom wc-u.Ova ga ne prima nigdje van Mercedesa preskupa drolja koji jebu tatini sinovii ne čudi što se ne javlja nikome preko whatsappa Instagram..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|