Anna Mostar
Active member
Mostar
+387 61 240 892
+387 61 240 892
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ih par ali nije neka bas srecaZeničani,ima li neko iskustvo sa curama koje kao rade u Blatusi?
Na super oglasima su
Navodno ih više ima?
Hahaha taj je tuzlakBojim se keri22
Da dobijem na lotu jebo bi Alinu Lopez Apolonu Lapiedru i Alexu Tomas hahaPrimila bi ga ona na fići i to na haubi za dovoljnu cifru. Ako dobijem na lotu, ima da je isfuram na poljskom wc-u.
A znaci jos uvijek je u BL, vidim nema profila na EGE-u.Vidio sam Crystal danas u BL, kakvo savršenstva.
One su vjerujem i jeftinije od nje. Baš zbog tog što fura skup novčanik i gotivu, išla bi na hali 200 na satDa dobijem na lotu jebo bi Alinu Lopez Apolonu Lapiedru i Alexu Tomas haha
Jesi L to ti meni prišao biciklom na semaforu?Vidio sam Crystal danas u BL, kakvo savršenstva.
Halo seljo meni je bila bolja ,ne volim kravlje usne .Nesto je radila i oko ociju.Bolja prije bila?, ti nemaš očiju
poz, moze li ikako kontakt u priv?I ja sam zvao ima kao vise otišao neka milfaca starija sama reko gdje su ostale nisu kao tu evo slike pa drugi puta nesto izmislja oko cjene ako hoces Vako to je 100 km ako hoces josmneku pozu kao doplacujes ako hoces pusenje uz sex druga cjena dao joj da popus i to nisam dao bez kondoma nije nesto nebi ponovio pozz
Imam samo GornjiNeko Donji Smrtici razmjena?
Pojma nemaš tiMislim da je fake drug ne drzi me za rijec.
Halo seljo meni je bila bolja ,ne volim kravlje usne .Nesto je radila i oko ociju.
Haha ma jos joj glavu u cucevac zabijes hahaha Mene prije godinu zvala da joj dodjem na heftanje ali nije mi Crnka dala da joj odem hahaOne su vjerujem i jeftinije od nje. Baš zbog tog što fura skup novčanik i gotivu, išla bi na hali 200 na sat
Srednji nistaImam samo Gornji
Jel valjalo biciklo da ga odradimo hahaJesi L to ti meni prišao biciklom na semaforu?
Kaze prodala profil Rivasu za 10m drva hahaA znaci jos uvijek je u BL, vidim nema profila na EGE-u.
Ja sam stručnjak po krađi gorivaJel valjalo biciklo da ga odradimo haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|