Vrh vrhova mala goriMala je vrh. Samo steta sto ne radi do kasnih sati. Al mala gori sve u svemu 10/10

Isplati se svake marke

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrh vrhova mala goriMala je vrh. Samo steta sto ne radi do kasnih sati. Al mala gori sve u svemu 10/10
PratimImal sta Tuzla,Srebrenik,Brcko
moze razmjena ili doplata za broj ali ako je ispravan.
Dal je bila sreca u nesreci zaboravim kupiti kondome al mala izvadi dva pakovanja haha i jedan sat se izvaljamoDiskriminacija je pusenje sa kondomom.
To je najveća podvala koje su se mogle dosjetiti, nešto kao bezalkoholno pivo ili kafa bez kofeina, sve je to neiskusno kako ja vidim..Diskriminacija je pusenje sa kondomom.
Kontakt?Imam broj Milface extra velike sise i obrijana pica.Uredna i čista ko duša.Može masaža i sex.U zamjenu mi šaljite brojeve za sarajevo.Milf i mlađe može samo da su provjerene.
RazmjenaKontakt?
Navodi se da radi sa lopovima, namešta cure i klijente
jel iko bio sa ovom u BL?
samo ce ti okvir ostat od njeSarajevo danas od 13h do 19h (utorak)
Srijeda od 16h do 21h Sarajevo!
Cetvrtak od 12 do 17h Sarajevo!
Petak,subota i nedelja planiram za Tuzlu!
(molim Tuzlu da se ne javljaju do cetvrtka navece da mi ne bi zatrpavali poruke za Sarajevo)
066-141-783 whatsapp
#crnka![]()
Moze brojKontakt?
Normala cura bio ja prije par danaEVO PRATIM MALO TUZLA KUKA NEMA ŽENA.
JEL KO BIO KOD OVE HELLENE NA EGE ŠTO IMA NA PODRUČJU TUZLE.
MENI NE IZGLEDA FEJK
Naravno da nema za tebe kad si prevarant trazis kontakte u razmijenu i kad dobiješ ko picka se usutis u više ne odgovaras na porukeEVO PRATIM MALO TUZLA KUKA NEMA ŽENA.
JEL KO BIO KOD OVE HELLENE NA EGE ŠTO IMA NA PODRUČJU TUZLE.
MENI NE IZGLEDA FEJK
Tuzla danas od 12 h do 20h
066-141-783
#crnka![]()
Otisao ja i vratio se sa vrataŽana Bijeljina, Independent | City of Love
Diskretni susret sa mnom ne ostavlja nista da se pozeli. Dostupna za Vas, u privatnom smestaju, svaki dan izmedju 11-23h. Pozovite me za rezervaciju termina. Kontak telefon: 066 96 95 72 (+387 66 96 95 72) ŽANA ...cityoflove.com
Je li ko bio s ovom iz Bijeljine?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|