Anna Mostar
Active member
+387 61 240 892 od sutra ponovo mostar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brt poslao sam ti broj bio sam na poslu ne mogu ti vratiti poruku iste minute bio sam druga danasJa mu poslao tri broja i naravno nista nije odgovoriotako da no coment.
To mi je malo bzvz Al ajde hahaaaaaa
pošalji i meni, pisao sam ti sinoćBrt poslao sam ti broj bio sam na poslu ne mogu ti vratiti poruku iste minute bio sam druga danas
Izgleda nista od selme pa nemam nista okolina gradacca srebrenikaJel neko bio u skorije vrijeme sa onom Selmom iz Srebrenika, jeli jos u poslu ?
Ko je ta?pozdrav, je li ko bio kod starke u Otesu( Sarajevo) ?
Tek danas radim masaze javis se pa vidisDa li je neko bio kod crnke na masazi, kakva je? Koliko joj je?
Mogao si vala i u crkvi da se ispovjediš, a ne ovdje.Ne treba, hvala.
Nismo svi isti,ja se njoj ne bih svetio iz mnogo razloga. Samo sam htio da podijelim s vama to ružno iskustvo.
Ova mi liči na Lanu iz Sarajeva tj Lana69New item by MeÅ¡a
photos.app.goo.glNew item by Meša
photos.app.goo.glEvo jedne male plavke iz Sarajeva zgodna trudi se ima socnu guzu radi sve ako ste uredni naravno.Ako nemo ima provjeren broj za razmjenu javite se u p.pNew item by Meša
photos.app.goo.gl
imal štaNeki kontakt, Tesanj Doboj Jelah Teslic ?
Moz.br.poz.Moze li broj od Aldyane
Vidi nešto,javilo mi se u privatne prepiske veliki broj članova kao i jedna dama.Mogao si vala i u crkvi da se ispovjediš, a ne ovdje.
Care nije ba ovo crkva za ispovjedanje i nemoj nas ba tušit svojim glupostima. Ti sa kurvom htio da imaš ljubavnu vezu pored svoje veze. Niđe veze s vezom. Zna se za šta su kurve i to je to.Vidi nešto,javilo mi se u privatne prepiske veliki broj članova kao i jedna dama.
Sve pozitivni savjeti i prijedlozi.
Iskreno nisam to ni objavio zbog takvih poput tebe tako da nema potrebe da se prepirem s tobom oko bilo čega.
Furaj svoj fazon i zaobiđi me.
Nije ovo ni tvoj privatni forum.Care nije ba ovo crkva za ispovjedanje i nemoj nas ba tušit svojim glupostima. Ti sa kurvom htio da imaš ljubavnu vezu pored svoje veze. Niđe veze s vezom. Zna se za šta su kurve i to je to.
To što su ti se javili, nisu se javili zbog toga što je njima tebe žao nego da im daš broj da idu da guze. Htio ti to skontat, priznat sebi ili ne, uzmi kako hoćeš ali to je tako.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|