MuscleUp
Active member
Ma ne, slao klipove sa instagram, smiješne stvari i blok me, kaže puno poruka slaoGarant si pitao za popust![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne, slao klipove sa instagram, smiješne stvari i blok me, kaže puno poruka slaoGarant si pitao za popust![]()
Druže on je mene u crkvu vodio, a posle je bio pisao da se zaljubio u meneGarant si pitao za popust![]()
Jbg trošio si joj njeno dragocijeno vrijeme. Da se sve skontat kod nje iz njenog opisa na ege profilu, kad, kako, šta, itd itd.Ma ne, slao klipove sa instagram, smiješne stvari i blok me, kaže puno poruka slao![]()
Možda je imao deal sa popom da te jebu obojica? Platio mu da mu te dovede, a ti upropastila iznenađenjeDruže on je mene u crkvu vodio, a posle je bio pisao da se zaljubio u mene
Ja izbjegavam “susreti” sa onima sto imaju emocije prema meni, imala sam loše iskustvo tako da SAMO BIZNIZ.
Ajde to zaljubljivanje ću zakopati, treba mi sex bonaDruže on je mene u crkvu vodio, a posle je bio pisao da se zaljubio u mene
Ja izbjegavam “susreti” sa onima sto imaju emocije prema meni, imala sam loše iskustvo tako da SAMO BIZNIZ.
Nisam ludi Miloš, čuj loše iskustvoDruže on je mene u crkvu vodio, a posle je bio pisao da se zaljubio u mene
A ko će meni sex iz snova???????Nisam ludi Miloš, čuj loše iskustvo, samo biznis, ja tebi pare ti meni sex iz snova
Slušaj, možda jeste…Možda je imao deal sa popom da te jebu obojica? Platio mu da mu te dovede, a ti upropastila iznenađenje![]()
Mogu li ti pp poslati?Slušaj, možda jeste…
Ali ja imam fetiš na, recimo, službenike druge vere. Ne smem tu pisati da mi opet ne prete u pp![]()
Što ne kupiš drugu karticu, pa joj se normalno javiKako da dođem do tebe kad si me blokirala![]()
Ja možda, volim ja to sirovo, kao Roco Sifredi, nemam kurac kao on al volim zgrabitiA ko će meni sex iz snova???????
Slabo mislišKoji je broj od crystal, mislim da je ono fejk na EGE
Zašto ti ne mogu poslat poruku, nisam ti mislio prijetit kao neki haha, samo sam trebao jednu informaciju ili da to nazovemo dogovorJesam fejk i imam kitu
Zašto sam u postavkama sredila da mi niko ne piši…Zašto ti ne mogu poslat poruku, nisam ti mislio prijetit kao neki haha, samo sam trebao jednu informaciju ili da to nazovemo dogovor
Kako ti onda prijete u pp, ako si sredila da ti nitko ne piše ili je to na wpZašto sam u postavkama sredila da mi niko ne piši…![]()
Jebote glupsonaKad dolaziš u Mostar?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |