Crystal
Well-known member
Planiram u KakanjiCrystal jesi gledala možda Brčko da si malo bliže Hrvatskoj pa bi sigurno bilo zainteresiranih ili ne planiraš dolaziti ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Planiram u KakanjiCrystal jesi gledala možda Brčko da si malo bliže Hrvatskoj pa bi sigurno bilo zainteresiranih ili ne planiraš dolaziti ?
Zbog cega toliko dugo?Početkom maja 2027 planiram
Iz ZimbabveaPa odakle je ona generalno?
De mi ovo odg, nedavno nas pitaš dali bi bili u vezi sa prostitutkom tj s tobom, a sad problem što sam ti rekao da sam zaljubljen?Početkom maja 2027 planiram
De mi ovo odg, nedavno nas pitaš dali bi bili u vezi sa prostitutkom tj s tobom, a sad problem što sam ti rekao da sam zaljubljen?
Moj bratPa to je pravika anketu u istraživanju za doktorat iz oblasti pružanje vrhunskog sexa
Ma bezze joj, blokirala me jer sam joj dan kasnije rekao da sam zaljubljen u nju, valjda trebam bit stoka kao Miloš pa bi me zvala samaPa to je pravika anketu u istraživanju za doktorat iz oblasti pružanje vrhunskog sexa
Nemoj srat. Htio si da guziš za džabe. Nema džabe ni u stare babeMa bezze joj, blokirala me jer sam joj dan kasnije rekao da sam zaljubljen u nju, valjda trebam bit stoka kao Miloš pa bi me zvala sama
Ma kakvi nisam naivan a ni glup, jest fino društvo ona, al me razočarala totalnoNemoj srat. Htio si da guziš za džabe. Nema džabe ni u stare babe
Probao te zalevatitBraćo šta sam sad doživjela
Lik je pokušao meni plstit dodatno za snimanje BOSANSKIMA DINARIMA 1992g
DAJE 500 I KAŽE EVO 500 MARAKA
Braćo šta sam sad doživjela
Htio mali Mujo da te jebe za dinare , a dobro si prošla s obzirom da nemaš zaštitu mogla si dobit batine i bit opljačkanaBraćo šta sam sad doživjela
Šta bi on ukrao? Kondome što sam ponela?Htio mali Mujo da te jebe za dinare , a dobro si prošla s obzirom da nemaš zaštitu mogla si dobit batine i bit opljačkana
Pare pare bokteŠta bi on ukrao? Kondome što sam ponela?
Blokirajte ga molimPare pare bokte
Što života tiBlokirajte ga molim
Izgleda da je smarasŠto života ti
Koliko sam vremena potrošio na nju u 1 mj kad je dolazila, dopisujući se vezano za pronalazak stana, vidjeli se bio džentlmen, i ona neda pičke, bezobrazluk teškiIzgleda da je smaras
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|