Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi se u ppDobro vece jebaci imal sta doboj tesanj teslic prnjavor imam jednu iz srebrenika
Svaka cast na temi i postu, ali scenu pokrecu prije svega radodajke, slabo mi to mozemo pokrenuti, osim recenziratiPAŽNJA! Napravio sam temu za Banjaluku u želji da malo pokrenemo scenu u tom gradu, pa pišite tamo sve vezano za BL. Recenzirao sam sve djevojke kod kojih sam bio, biće sigurno editovanja jer ima još onih koje tek trebam posjetiti. Oprostite ludaku na skribomaniji!
BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije
Mislim da je došlo krajnje vrijeme da barem veći gradovi u Bosni dobiju svoju temu, jer cifra od preko 35 000 komentara u temi za Bosnu gotovo da nadilazi broj komentara za sve hrvatske gradove i županije. Moja želja je da se ovdje pišu detaljni prikazi cura koje rade u Banjaluci, da poredimo...forum.ljubavni-oglasnik.net
Nisam radila malo duze vrijeme, bicu aktivna ovih dana, mozda bude i jos neki grad uskoro to cu svakako najavljivati ranije.
Sarajevo
Srijeda od 12h do 18h/19h
066 141 783 whatsapp
#Crnka
koja emily moze li kontaktimas onu emily u fojnici ali mislim da ne radi nedjeljom..
Cijena?Bio sam danas kod Sofije znaci cura je top lijepa zgodna ima vitko tijelo usluga extra bas ono opusteno bez ikakvog pozurivanja za cistu desteku
I mene zanimaIma li ista za mostar, Čapljinu, široki, citluk
Koja plava imas kontakt?Pozz drustvo imal sta doboj tesanj da nije jaca i ona plava l.p
plavaa se zove edita. ca. 22g no trenutno je u banja luci gdje zivi i radi povremeno.Koja plava imas kontakt?
Moze brojplavaa se zove edita. ca. 22g no trenutno je u banja luci gdje zivi i radi povremeno.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|