Koliko šta?Sofija klasa za crnku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko šta?Sofija klasa za crnku
Jesi ozbiljan sine? Sestra veliš?Ljubav drug brat sestra za zivot cijeli![]()
Druze, vise njih u Tuzli nego u Sarajevi.Tuzlanski kanton, jel ima neka milfača pouzdana...da se odradi, lova je spremna braćo![]()
Sto se to cudis starkeljo? Jedna jedina sve za njuJesi ozbiljan sine? Sestra veliš?![]()
Pa gdje su jbt, znam samo za jednu, gdje su ostaleDruze, vise njih u Tuzli nego u Sarajevi.
To se i ja pitamPa gdje su jbt, znam samo za jednu, gdje su ostale![]()
top tijelo i usluga. Samo sada je bas puno para.
Kakva je ova, jel iko ima iskustva?
Sine ti se bodeš! Em si se zaljubio u kurvu, em si je nazvao sestrom. Majstore ajd mrsko mi da ti sad objašnjavam koliku si glupost izvalio pa te ostavljam u tom tvom bunilu pomućenog uma i to pichkom od kurveSto se to cudis starkeljo? Jedna jedina sve za nju![]()
Obadvije se umore brzo kao da kopaju a ne da se sexaju,Sofija klasa za crnku
Ovo prvo pročitaš pa onda jebeš previše isarana bas je sranje ovoliko tetovaža, niđe veze.top tijelo i usluga. Samo sada je bas puno para.
Ako si bio, mozes napisati detaljniju recenziju za sofiju i ovu druguObadvije se umore brzo kao da kopaju a ne da se sexaju,
Ovo prvo pročitaš pa onda jebeš previše isarana bas je sranje ovoliko tetovaža, niđe veze.
Imaš kod mene detaljnu recenzijuAko si bio, mozes napisati detaljniju recenziju za sofiju i ovu drugu
Oo pa gdje si ti efendija strasni i posteniSine ti se bodeš! Em si se zaljubio u kurvu, em si je nazvao sestrom. Majstore ajd mrsko mi da ti sad objašnjavam koliku si glupost izvalio pa te ostavljam u tom tvom bunilu pomućenog uma i to pichkom od kurveza koju si morao da platiš da bi joj primirisao.
Strašno....
Lične rasprave i frustracije ostavite za inbox nema potrebe da mi ovdje čitamo vašu privatnu raspravu momci, bez ljutnje...nastavite u inboxu a ovdje ostavite samo konkretne informacije i preporuke..hvala vam na razumjevanju, pozdrav za vas...Oo pa gdje si ti efendija strasni i posteni
Suzy 063205046Ima li ista za mostar, Čapljinu, široki, citluk
Kakva je suzi, kojih godina, koliko trazi, pozz.Suzy 063205046
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |