Vampir
Member
Može kontakt?plavaa se zove edita. ca. 22g no trenutno je u banja luci gdje zivi i radi povremeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može kontakt?plavaa se zove edita. ca. 22g no trenutno je u banja luci gdje zivi i radi povremeno.
Jel plava radi u onoj žutoj kuci ispod betonskog zida ili je to Jaca, jer ja sam mislio da se radi o istoj osobi?plavaa se zove edita. ca. 22g no trenutno je u banja luci gdje zivi i radi povremeno.
osim sestara neznm nijednu, a i one nisu vise u brodu..Jel ima sta u Bosanskom Brodu provjereno?
Da li moze konatkt neke od ovoh damaPAŽNJA! Napravio sam temu za Banjaluku u želji da malo pokrenemo scenu u tom gradu, pa pišite tamo sve vezano za BL. Recenzirao sam sve djevojke kod kojih sam bio, biće sigurno editovanja jer ima još onih koje tek trebam posjetiti. Oprostite ludaku na skribomaniji!
BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije
Mislim da je došlo krajnje vrijeme da barem veći gradovi u Bosni dobiju svoju temu, jer cifra od preko 35 000 komentara u temi za Bosnu gotovo da nadilazi broj komentara za sve hrvatske gradove i županije. Moja želja je da se ovdje pišu detaljni prikazi cura koje rade u Banjaluci, da poredimo...forum.ljubavni-oglasnik.net
samo je jedna od tih iz agencije, nema na EGE njenih slikaEkipa sta je ovo na EGE
100 novih djevojaka u Tuzli preko agencije
Nesto mi to sumnjivo
Izgleda da je ih avion istovario u Tuzli, i nema više letova, cijene su im Evropske nema šta...slabo će raditisamo je jedna od tih iz agencije, nema na EGE njenih slika
Imate li neku foto, čuo sam se s njom, ali eto da vidim kako izgleda.Jel plava radi u onoj žutoj kuci ispod betonskog zida ili je to Jaca, jer ja sam mislio da se radi o istoj osobi?
To je Berina.. izbjegavaj maksimalno..droga, policija, bivsi muz, sadasnji partner, njene prevare i smicalice..svasta te moze pogoditiJe li bio iko sa ovomBarbiana Sarajevo, Independent | City of Love
We came male deal redheads always find a way to pleasecityoflove.com
Pa neće živjet pod istim krovomTo je Berina.. izbjegavaj maksimalno..droga, policija, bivsi muz, sadasnji partner, njene prevare i smicalice..svasta te moze pogoditi
Može brojImate li neku foto, čuo sam se s njom, ali eto da vidim kako izgleda.
Ako ima ko ovako nešto dajem brojeve u TuzliPozz, moze broj od milfare ili ciganke? Orasije, bosanski samac?
Može broj i meni
Gdje je krystal trenutno koji gradOko 17.00h bio kod Krystal, sta reci picka da ima krila bila bi ko avion. Prezadovoljan uslugom: oral, sex sve je na visokom nivou. Za ove u Sarajevu jedna recenzija za ovu Brazilku Aly: jedno od najgorih iskustava koje sam platio, treba se sekunde ne trudi oral los, sex kao da je ona meni platila a ne ja njoj.
Nemam brate, i ja sam u nedoumici ko je koImate li neku foto, čuo sam se s njom, ali eto da vidim kako izgleda.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|