Daj br ako imas sta iz Doboja il TesnjaPozz drustvo imal sta doboj tesanj da nije jaca i ona plava l.p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj br ako imas sta iz Doboja il TesnjaPozz drustvo imal sta doboj tesanj da nije jaca i ona plava l.p
Oko 6 mjeseci inkubira virus. Za nas i nije toliki problem, lako se uklone bradavice ali je problem sto virus ostaje u tijelu. Za zene je hpv opasan i dosta slucaja izaziva rak grlica maternice.Ja sam bio da njom otprilike prije dva mjeseca..., nisam nista primijetio....i sl![]()
Majstore, de probaj padobran prije nego iskočiš iz aviona.Lične rasprave i frustracije ostavite za inbox nema potrebe da mi ovdje čitamo vašu privatnu raspravu momci, bez ljutnje...nastavite u inboxu a ovdje ostavite samo konkretne informacije i preporuke..hvala vam na razumjevanju, pozdrav za vas...
Tako da ovaj ne moze znati da li je od nje pokupio. Ja sam s njom bio prije najjace pusenje kurca ikad kako se uzivi. Sve u svemu meni je s njom ok uvijek bilo a zar se vratila u posao?Ja sam bio da njom otprilike prije dva mjeseca..., nisam nista primijetio....i sl![]()
Ako je tako kako si opisao, nije to ni za jednom otići. Još se onaj levat zaljubio u crnkuPrepicke su obadvije sto se tice izgleda drugarica je meni zgodnija jer volim mršavice imaju prelijepo dupe za dogystyle cista 10 tka, druga strana medalje je sto je sex očajan kao drvene Marije su obadvije, sve je sa kondomom sto je užitak gotovo neosjetljiv, oral im traje minutu maximalno jer se umore kao penzionerke, sve u svemu ok otici jednom drugi put je vec bacanje para i vremena.
Evo ga još jedan opaljeni ... majstori, pa vi niste normalni. Vi se u kurve zaljubljujete! Pod hitno psihijatru na pregled.Nisi mu platio hodzarinu bracala hahahah
Pa se upalio..
Efendija ovako ja sam jednom bio kod crnke..i nisam zaljubljen..a lika znam i mogu ti reci da je bratina samo takva..ne neki lik vec bratina lave shvacas..u ostalom efendija preskoci..Evo ga još jedan opaljeni ... majstori, pa vi niste normalni. Vi se u kurve zaljubljujete! Pod hitno psihijatru na pregled.
Jao jao, djece nedojebane![]()
Ja kad sam sa crnkom bio dugo je oral trajao i bas dobar, steta sto je s kondomom. Sad jesam li je uhvatio raspolozenu ili sta je ne znam.oral im traje minutu
Nije sve tako crnoAko je tako kako si opisao, nije to ni za jednom otići. Još se onaj levat zaljubio u crnku
Ja sam mislio da bacim pare na crnku ali ako je to tako kako pišeš, a vjerujem da jeste, onda ćemo radije dati nekoj drugoj nego tim manipulatorkama.
Mislio sam otići kod crnke da me razdjeviči, sad kad bude oko 10-og dolazila u Mostar, ali kad sam ovo pročitao ne znam isplati li se, neću osjetiti jezik na kiti i dalje, jer oral radi sa kondomom, plus ja ne znam jebati, a ona se ne trudi, katastrofa blago rečenoPrepicke su obadvije sto se tice izgleda drugarica je meni zgodnija jer volim mršavice imaju prelijepo dupe za dogystyle cista 10 tka, druga strana medalje je sto je sex očajan kao drvene Marije su obadvije, sve je sa kondomom sto je užitak gotovo neosjetljiv, oral im traje minutu maximalno jer se umore kao penzionerke, sve u svemu ok otici jednom drugi put je vec bacanje para i vremena.
Dodji sutra u 18:45 da jebemo komsinicu Hordanu, samo ti je ona sigurna sutra!Ima sta sigurno na Grbavici tu sam od pon do petka
Natalia ok - brazilka zgodna..Da li je netko bio sa lejlom ili nataliom na ege mostar
Majstore, dobro bi bilo da pročitaš ponekad post sa razumjevanjem. Ja nisam ni referisao tebe kao zaljubljenog nego tog tvog brata levata. U kurvu se lik zaljubio. Pa mati i otac bi mu bili ponosni sigurno, kad bi je on doveo kući za snahu, a od takvih likova ne treba ništa da čudiEfendija ovako ja sam jednom bio kod crnke..i nisam zaljubljen..a lika znam i mogu ti reci da je bratina samo takva..ne neki lik vec bratina lave shvacas..u ostalom efendija preskoci..![]()
Ma druže džaba joj što je zgodna, ako legne ko krava pod tebe i ništa ne radi, te očekuje od tebe da ti sve radiš, pa još ako glumi da se umorila, to je takvo levaćenje mušterija da je to za zatvora. Takve manipulatorke treba u širokom luku izbjegavat jer ne znaju svoj posao, a same su ga birale. Još kad vidiš koliko im ljudi plaćaju, to je strahota. Eto uzmimo poređenje, jedna Crystal naplaćuje isto kao i ta famozna crnka, a cura je i ljepša i zgodnija i profi u ovom poslu i kad staviš 1 vs 1, na jednoj strani dobiješ sve, a na drugoj zgodnu kozu koja levat ne zna ništa drugo osim manipulacije.Nije sve tako crno, vrijedi zbog fizičkog izgleda otici, opet nismo svi isti nekoga napali i samo zgodno golo zensko tijelo dok nekoga ne moze ni anal bez kondoma
, sve je do tvog ličnog ukusa i prohtjeva.
Dobro te je poglavarMajstore, dobro bi bilo da pročitaš ponekad post sa razumjevanjem. Ja nisam ni referisao tebe kao zaljubljenog nego tog tvog brata levata. U kurvu se lik zaljubio. Pa mati i otac bi mu bili ponosni sigurno, kad bi je on doveo kući za snahu, a od takvih likova ne treba ništa da čudi![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|