Ja sam se čuo s njom, dogovaramo da se vidimo, šta je reći? Kakva je ona onako?To je Berina.. izbjegavaj maksimalno..droga, policija, bivsi muz, sadasnji partner, njene prevare i smicalice..svasta te moze pogoditi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se čuo s njom, dogovaramo da se vidimo, šta je reći? Kakva je ona onako?To je Berina.. izbjegavaj maksimalno..droga, policija, bivsi muz, sadasnji partner, njene prevare i smicalice..svasta te moze pogoditi
Covjek ti objasnio sve i pitaš iskreno uz dužno poštovanje ali ne razumijem neke konstatacije u vidu podpitanja na već rečeno. Ili tipa kad kažu traži mi x bon dal je fake profil.Stvarno no comentJa sam se čuo s njom, dogovaramo da se vidimo, šta je reći? Kakva je ona onako?
lik ti napisao droga, alkohol, bivsi muz, sadasnji muz, policija, prevare, smisalice i ti jebeno postavis kakva je ona onako?Ja sam se čuo s njom, dogovaramo da se vidimo, šta je reći? Kakva je ona onako?
Strašno iskrenolik ti napisao droga, alkohol, bivsi muz, sadasnji muz, policija, prevare, smisalice i ti jebeno postavis kakva je ona onako?
Moja preporuka ne idi nije ozbiljna sa klijentima
Kako misliš nije ozbiljnaMoja preporuka ne idi nije ozbiljna sa klijentima
Kako misliš nije ozbiljna
Koji grad?Cao rajaaaa
Danas od 13h do 16/17h (crtvrtak)
066-141-783
#crnka
SarajevoKoji grad?
dje si ti jebačCrnka propali slucaj dvije trebe u Sa za tebe mis
Ja ljetos odem kod nje, izvadio pare da platim ona pocela se grabiti i za ostale sto sam imao. Aj sve i nekako ali kad se okrenula da je zguzim kad je zauknula samo je bilo pakuj alat i bjeziPa ne trudi se , želi da brzo završi , nije jednostavno ozbiljna kad dodjes smije se priča itd . Imas jos ljudi koji su napisali svoje recenzije
Ljubav drug brat sestra za zivot cijeliCao rajaaaa
Danas od 13h do 16/17h (crtvrtak)
066-141-783
#crnka
Koliko šta?Sofija klasa za crnku
Jesi ozbiljan sine? Sestra veliš?Ljubav drug brat sestra za zivot cijeli
Druze, vise njih u Tuzli nego u Sarajevi.Tuzlanski kanton, jel ima neka milfača pouzdana...da se odradi, lova je spremna braćo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|