Sto se to cudis starkeljo? Jedna jedina sve za njuJesi ozbiljan sine? Sestra veliš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se to cudis starkeljo? Jedna jedina sve za njuJesi ozbiljan sine? Sestra veliš?
Pa gdje su jbt, znam samo za jednu, gdje su ostaleDruze, vise njih u Tuzli nego u Sarajevi.
To se i ja pitamPa gdje su jbt, znam samo za jednu, gdje su ostale
top tijelo i usluga. Samo sada je bas puno para.
Kakva je ova, jel iko ima iskustva?
Sine ti se bodeš! Em si se zaljubio u kurvu, em si je nazvao sestrom. Majstore ajd mrsko mi da ti sad objašnjavam koliku si glupost izvalio pa te ostavljam u tom tvom bunilu pomućenog uma i to pichkom od kurve za koju si morao da platiš da bi joj primirisao.Sto se to cudis starkeljo? Jedna jedina sve za nju
Obadvije se umore brzo kao da kopaju a ne da se sexaju,Sofija klasa za crnku
Ovo prvo pročitaš pa onda jebeš previše isarana bas je sranje ovoliko tetovaža, niđe veze.top tijelo i usluga. Samo sada je bas puno para.
Ako si bio, mozes napisati detaljniju recenziju za sofiju i ovu druguObadvije se umore brzo kao da kopaju a ne da se sexaju,
Ovo prvo pročitaš pa onda jebeš previše isarana bas je sranje ovoliko tetovaža, niđe veze.
Imaš kod mene detaljnu recenzijuAko si bio, mozes napisati detaljniju recenziju za sofiju i ovu drugu
Oo pa gdje si ti efendija strasni i posteniSine ti se bodeš! Em si se zaljubio u kurvu, em si je nazvao sestrom. Majstore ajd mrsko mi da ti sad objašnjavam koliku si glupost izvalio pa te ostavljam u tom tvom bunilu pomućenog uma i to pichkom od kurve za koju si morao da platiš da bi joj primirisao.
Strašno....
Lične rasprave i frustracije ostavite za inbox nema potrebe da mi ovdje čitamo vašu privatnu raspravu momci, bez ljutnje...nastavite u inboxu a ovdje ostavite samo konkretne informacije i preporuke..hvala vam na razumjevanju, pozdrav za vas...Oo pa gdje si ti efendija strasni i posteni
Suzy 063205046Ima li ista za mostar, Čapljinu, široki, citluk
Kakva je suzi, kojih godina, koliko trazi, pozz.Suzy 063205046
Prepicke su obadvije sto se tice izgleda drugarica je meni zgodnija jer volim mršavice imaju prelijepo dupe za dogystyle cista 10 tka, druga strana medalje je sto je sex očajan kao drvene Marije su obadvije, sve je sa kondomom sto je užitak gotovo neosjetljiv, oral im traje minutu maximalno jer se umore kao penzionerke, sve u svemu ok otici jednom drugi put je vec bacanje para i vremena.Ako si bio, mozes napisati detaljniju recenziju za sofiju i ovu drugu
E svaka čast za broj, dolazi odgovor sa druge strane da će zvati policijuSuzy 063205046
Ima li neko da blokira ovog @purapura i slične beskorisne debilčine koje ne znaju šta će od svog propalog života pa gledaju kako da i druge sjebu. Zbog takvih morona ovaj forum postaje besmislenE svaka čast za broj, dolazi odgovor sa druge strane da će zvati policiju
Tuzla je druze mrtva.Ako ima neko za tuzlu nesto neka mi se javi u pp
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|