Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suzy 063205046
dobro se jebe zestoko,kad zagrmi stisne ga prava kuja za izjebat, svrsava pravo!Brate stoju uzima a dadne nekad i za 80.Kakva je suzi, kojih godina, koliko trazi, pozz.
pocela javno i u nas?dosad je bosanci namirivali,ko kuja svrsavaSuzy 063205046
Koji je godina, gdje se moze naci...pozz.dobro se jebe zestoko,kad zagrmi stisne ga prava kuja za izjebat, svrsava pravo!Brate stoju uzima a dadne nekad i za 80.
Da nos sredi bolja bi bila
suzana Capljina i Metkovic,nabolja je uz neretvu kako sam je podmirit znaoKoji je godina, gdje se moze naci...pozz.
Ma jedan broj brt na njemu 4 profila prijavljenaEkipa sta je ovo na EGE
100 novih djevojaka u Tuzli preko agencije
Nesto mi to sumnjivo
Brat moj..opet si se vratio crnki..haha zato ti sijas hahaLjubav drug brat sestra za zivot cijeli
Nisi mu platio hodzarinu bracala hahahahOo pa gdje si ti efendija strasni i posteni
Ja sam bio da njom otprilike prije dva mjeseca..., nisam nista primijetio....i slJedan poznanik bio izgleda kod Grofice Pummy, kaze fasovao polne bradavice ?
Neko jos imo slicno iskustvo ili laze da je ocrni ?
pa trazio si.. druze da ti je i dao broj od kurve ovako javno (svi bi joj pisali sa foruma) blokirala bi te.. i sve druge i kupila si novi broj.. retardirano je ocekivat ispravan broj osim ako ga cura samaa nije ovdje obbjavila.. toliko o ovom forumuE svaka čast za broj, dolazi odgovor sa druge strane da će zvati policiju
nema.. nisi jos shvatio gdje si?!Ima li neko da blokira ovog @purapura i slične beskorisne debilčine koje ne znaju šta će od svog propalog života pa gledaju kako da i druge sjebu. Zbog takvih morona ovaj forum postaje besmislen
Daj br ako imas sta iz Doboja il TesnjaPozz drustvo imal sta doboj tesanj da nije jaca i ona plava l.p
Oko 6 mjeseci inkubira virus. Za nas i nije toliki problem, lako se uklone bradavice ali je problem sto virus ostaje u tijelu. Za zene je hpv opasan i dosta slucaja izaziva rak grlica maternice.Ja sam bio da njom otprilike prije dva mjeseca..., nisam nista primijetio....i sl
Majstore, de probaj padobran prije nego iskočiš iz aviona.Lične rasprave i frustracije ostavite za inbox nema potrebe da mi ovdje čitamo vašu privatnu raspravu momci, bez ljutnje...nastavite u inboxu a ovdje ostavite samo konkretne informacije i preporuke..hvala vam na razumjevanju, pozdrav za vas...
Tako da ovaj ne moze znati da li je od nje pokupio. Ja sam s njom bio prije najjace pusenje kurca ikad kako se uzivi. Sve u svemu meni je s njom ok uvijek bilo a zar se vratila u posao?Ja sam bio da njom otprilike prije dva mjeseca..., nisam nista primijetio....i sl
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|