Nisi ti mene razumio. Meni je dovoljno obicno pusenje bez kondoma i da stane u pozu kako ja hocu .To je za mene ok usluga .Crnka ni to ne radi sto je svrstava u nikakve usluge i to se odnosilo na moj post. Za razliku od strankinja koje su profi po tom pitanju i skoro svaku mastariju ce ti ispuniti ali su i skuplje. Da 90% zavisi od muskarca dobar sex a na zenama je da te napale svojim atributima da bi taj sex bio kako treba.Pa majstore ti si u istom komentaru uspio ispast sam sebi kontradiktoran!
Prvo se obraćaš crnki i objašnjavaš joj da ona mora isporučit uslugu, što je naravno totalno ok i zna se odlično šta u to spada i potom odmah u drugoj rečenici završavaš misao sa najglupljom izjavom kako je na žensku samo da se naguzi, a na muškarcima je da odrade sve ostalo!
Pa majstore, da ima neka nagrada za najgluplji komentar godine, ti bi je hladno mogao da osvojiš sa ovim svojim remek djelom!
Nemoj da se ljutiš, ali de barem pročitaj šta napišeš prije nego stisneš enter! Ono, čisto da ti se ne smijemo svi ovdje.