Uleti sutra u mene tu sam cijeli dansvi te hvale. kad si slobodna danas ako ti svi hvale da i je uletim u tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uleti sutra u mene tu sam cijeli dansvi te hvale. kad si slobodna danas ako ti svi hvale da i je uletim u tebe
Hvala crnka ljepotice sarajevska cuo sam riječi hvale iz prve ruke za tebe.Prvom prilikom dolazim,samo zamjerka malo si skupa haha al hajd vidjet cemo hoces li opravdati cijenu...Svaka cast dobio si 5 iz pismenog sastava, 5 za izdrazavanj, jako dobro detaljises i opisujes.
Cilj pismenog rada je bio da se dodje do brojeva. Svaka čast na trudu i inovativnosti momcino odakle si šaljem ti sve brojeve ne trazim nista zauzvratNe,njen broj i naravno identiten ne bih otkrio iz poštovanja prema njoj ali ako imas nekih provjernih brojeva za razmjenu javi se u p.p
Malo ti copy-paste upis od prošli putSutra (srijeda) od 16h do 18h radimo Sorija i ja.
Četvrtak radimo od 15h do 20h isto Sofija i ja.
BICE DOBAR POPUST TA DVA DANA!
066-278-871 whatsapp
#crnka
Nije 50km već 100 km za sat, 60 km pola sata....i to je ona starka sa Otesa.... . Opšte poznato ...Milfara 50 km pola sata ima 57,58godina dobra uredna ako imate provjerene brojeve javite se u p.pPogledajte prilog 10486
Nije kume ja je za 50 pola sata karoNije 50km već 100 km za sat, 60 km pola sata....i to je ona starka sa Otesa.... . Opšte poznato ...
moze broj?Nije 50km već 100 km za sat, 60 km pola sata....i to je ona starka sa Otesa.... . Opšte poznato ...
Neki dan nesto hodam sa kumom kad on mi govori evo ovo je ta i ta funjica Ilma , hljebami bolja ona sa Kobilje glave samo sto je ona mejt.Ta sifonjara bas lose izgleda , nekako vapi papanluk iz nje.Ne sumnjam da se tuca dobro samo nekako me podsjeca na Hemulija iz Mumijevih.Vidjeh danas Ilmu u Scc - Sarajevo
Moze li u pp brojevi tih mladjih?Ocajna je ponuda u Sarajevu bas samo tetke i babe, a ove par sto ih ima mladjih ne javljanu se, drske, lupe cijenu... bolje otici kod ovih strankinja bar su dobre
Jel’ ovo raspored predavanja za narednu sedmicu ? Po ovom rasporedu se da predvidjeti tok zbivanja.Ovaj prvi termin srijeda je top.Jos uvijek uzavrele ribice , i njima interesantno donekle iako sambolski po automatizmu to ide.Ovaj termin cetvrtak 20:00 je termin za dusmane, nakon obilnog karanja i smjene raznih vrsta kurceva , dolazi finalni na red , da mu je 28cm mlohav , nije zanimljiv.Pozeljno da dodje , ostavi pare i izadje ako kako moze.Sutra (srijeda) od 16h do 18h radimo Sorija i ja.
Četvrtak radimo od 15h do 20h isto Sofija i ja.
BICE DOBAR POPUST TA DVA DANA!
066-278-871 whatsapp
#crnka
Dodi u tk i uljecem klizeciUleti sutra u mene tu sam cijeli dan
Tel: 064/677-677
|
|
|
|