Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd bolan ne čupaj se majke ti znam sve šta si pisao curi...sve propituješ i zanima te ko neka baba a kad trebaš da platiš onda se praviš toša...evo sad je tu 5 dana što nisi otišao? Ajde ne glumi glumca majke ti.Evo jos jednog indijanca.. de malo se raspitaj i ti prvo, prvo reci hop pa onda skoci... cura mi je rekla da radi 200€ pisanje po njoj
To samo safariEj tebra misli sta hoces, kurva je kurva kako postovanjePogledajte prilog 10204
Pozdrav iz Afrike
Već sam dobio te upite. Kad budem mjenjao model ovaj poklanjamSad ocekujemo od forumasa da te pitaju..iz kojeg je grada i imas li njen broj hahah
Hahahahahhahshhahahaha e moj Tošo pa poznat si u krugovima kako plaćaš...nastavi ti googlati i drkati...kod mnogih nisi stigao otići a i nećeš. Nastavi živjeti svoj imaginarni život velikog jebačaHahahahha sta sam pisao, znas ti kurac moj. Cura je tek dva dana u bl, jbga nisam imo vremena do bl otic. Toša plati kurvu 300+€ a ne ko ti sirotan sex u misionarskoj hahahahahahah poklopi se usima
Ima neka ograničenja ali ima i prednostiDa li radi masažu? Ima li smeštaj?
Pokloni je ovom nasasiju da ima po cemu pišati hahahVeć sam dobio te upite. Kad budem mjenjao model ovaj poklanjam
Ako on bude stigao do mn, ja ću javit pa se on reabilitišeHahahahahhahshhahahaha e moj Tošo pa poznat si u krugovima kako plaćaš...nastavi ti googlati i drkati...kod mnogih nisi stigao otići a i nećeš. Nastavi živjeti svoj imaginarni život velikog jebača
Ja tvojoj vec poklonio..neznam kako nisi skont'o..Poklonicu ja tvojoj mami
Moze li doći gradskim po nju?Ima neka ograničenja ali ima i prednosti
Pa mudo nije problem da se mi i vidimo da ti indijanac uz kaficu objasni neke stvari i da vidiš da imam i dzukca i mačka i još mnogo štošta. Nemaš se razloga plašiti,čisto edukativni razgovor. Ovde se ti jedini praviš mudo preko forumaJao sto se pravis mudo preko foruma... ja ispadam veci indijanac sto se raspravljam sa nekim klosarom obicnim sto nema ni kuceta ni maceta
Vargas je gospodin I jako donbar čovek. Mnogo je mi pomogaoPa mudo nije problem da se mi i vidimo da ti indijanac uz kaficu objasni neke stvari i da vidiš da imam i dzukca i mačka i još mnogo štošta. Nemaš se razloga plašiti,čisto edukativni razgovor. Ovde se ti jedini praviš mudo preko foruma
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|