BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Evo jos jednog indijanca.. de malo se raspitaj i ti prvo, prvo reci hop pa onda skoci... cura mi je rekla da radi 200€ pisanje po njoj
Ajd bolan ne čupaj se majke ti znam sve šta si pisao curi...sve propituješ i zanima te ko neka baba a kad trebaš da platiš onda se praviš toša...evo sad je tu 5 dana što nisi otišao? Ajde ne glumi glumca majke ti.

Ajd bolan ne čupaj se majke ti znam sve šta si pisao curi...sve propituješ i zanima te ko neka baba a kad trebaš da platiš onda se praviš toša...evo sad je tu 5 dana što nisi otišao? Ajde ne glumi glumca majke ti.
Hahahahha sta sam pisao, znas ti kurac moj. Cura je tek dva dana u bl, jbga nisam imo vremena do bl otic. Toša plati kurvu 300+€ a ne ko ti sirotan sex u misionarskoj hahahahahahah poklopi se usima

Ej tebra misli sta hoces, kurva je kurva kako postovanje😂Pogledajte prilog 10204
Pozdrav iz Afrike
To samo safari😄
Nemoj dvaput reci mozda ti srce uzme neka koja ce biti kurava pa ces joj kafu kuvati...a mislices da je najpoštenija 😄 karma je čudo brate poštuj sve ljude bilo šta da rade i bilo koje vjere da su. Važno je da je čovjek. Živ bio

Hahahahha sta sam pisao, znas ti kurac moj. Cura je tek dva dana u bl, jbga nisam imo vremena do bl otic. Toša plati kurvu 300+€ a ne ko ti sirotan sex u misionarskoj hahahahahahah poklopi se usima
Hahahahahhahshhahahaha e moj Tošo pa poznat si u krugovima kako plaćaš...nastavi ti googlati i drkati...kod mnogih nisi stigao otići a i nećeš. Nastavi živjeti svoj imaginarni život velikog jebača

Hahahahahhahshhahahaha e moj Tošo pa poznat si u krugovima kako plaćaš...nastavi ti googlati i drkati...kod mnogih nisi stigao otići a i nećeš. Nastavi živjeti svoj imaginarni život velikog jebača
Jao sto se pravis mudo preko foruma... ja ispadam veci indijanac sto se raspravljam sa nekim klosarom obicnim sto nema ni kuceta ni maceta

Jao sto se pravis mudo preko foruma... ja ispadam veci indijanac sto se raspravljam sa nekim klosarom obicnim sto nema ni kuceta ni maceta
Pa mudo nije problem da se mi i vidimo da ti indijanac uz kaficu objasni neke stvari i da vidiš da imam i dzukca i mačka i još mnogo štošta. Nemaš se razloga plašiti,čisto edukativni razgovor. Ovde se ti jedini praviš mudo preko foruma

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh