Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li radi masažu? Ima li smeštaj?Brza ne brza valja ne valja promjeni broj digne cijenu. Svi problemi rjeseni
Pogledajte prilog 10195
Dali ima neki lokal gdje treba se pojaviti ili svejedno koji lokal ?Tuzla je vrlo open minded Prije Korone je tamo bilo dobre akcije
Zivinice, mali susjedni gradic, razvedenih koliko hoces, a i slobodnih. Natprosjecno lijepe. Upoznas se sa konobarom, malo cesce pojavis, ako imas ne-bosanski akcent i nesto casha imas vrlo dobre sanse. Ne kod konobara mislim
Ni za sta nije neg za toga hahahaOvu crystal richi bi samo trpo u anal i piso joj u usta, al mi zao cure..
Hahahahahahaha nema ti mama para mjmuncinonemaš ti para za nju a volio bi da ga možeš staviti, barem jednom
Pogrijesio si jarane da sam ja piso da sam nevin. Ispeci prvo pa reci pozzMali bez ljutnje blago si retardiran...donedavno si pisao da si nevin,da ti se pomogne...i onda se javljaš curama i tražiš slike i videa? De zaradi neku kintu i jebi nešto.Mani se gluposti.
Ona sama u ponudi ima anal i pisanje po njoj, ja nikog nisam uvrijedioKakve veze ima sto je kurva? Brate ljude poštuješ ili ne poštuješ po onom kakvi su ljudi a ne kojim se poslom bave.
Samo outcall :XDa li radi masažu? Ima li smeštaj?
jesi li tražio popust pa te blokirala?Hahahahahahaha nema ti mama para mjmuncino
haha naravno da nisam. Imam screen svaki s njom, i nista lose nisam ni mislio, sve sam se dogovorio s njom da moze, a to sto se ti pravis indijanac ovde ..jesi li tražio popust pa te blokirala?
Kazu radi i anal i bez kondoma sve ukljuceno u popust cijenu ne brines za bolesti..cak i drva cijepa..Da li radi masažu? Ima li smeštaj?
Ocigledno nisi u stanju procitati kako treba ono sto pise....Ona sama u ponudi ima anal i pisanje po njoj, ja nikog nisam uvrijedio
Moraš engleski naučiti...anal da a pišanje može samo da piša ona na nekoga a ne da prima...give je davati a to recive primatiOna sama u ponudi ima anal i pisanje po njoj, ja nikog nisam uvrijedio
Pa kad si dogovorio što nisi otišao junače?haha naravno da nisam. Imam screen svaki s njom, i nista lose nisam ni mislio, sve sam se dogovorio s njom da moze, a to sto se ti pravis indijanac ovde ..
Zato sto je bila tad u bg, a u petak rekla dolazi u bl, junace ha haPa kad si dogovorio što nisi otišao junače?
Ko je ovaBrza ne brza valja ne valja promjeni broj digne cijenu. Svi problemi rjeseni
Pogledajte prilog 10195
Nemamo drug svi iste fetiseBog te jebo ljudi skupe malo para da sta zguze ovaj bolesnik hoce da pisa po nekome..pu jbm ti hljeb
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|