evo i za tebe pozdrav iz Afrike direkt sa safarija ...Ej tebra misli sta hoces, kurva je kurva kako postovanjePogledajte prilog 10204
Pozdrav iz Afrike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo i za tebe pozdrav iz Afrike direkt sa safarija ...Ej tebra misli sta hoces, kurva je kurva kako postovanjePogledajte prilog 10204
Pozdrav iz Afrike
Hahaahhahahahh samo se ti javi tipkarošu ..kafica laganica...nemoj sad biti pileMiraaaaan brundo, u box
U boxxx pudliceHahaahhahahahh samo se ti javi tipkarošu ..kafica laganica...nemoj sad biti pile
Jel bi se ti udala?Moze li doći gradskim po nju?
Jesi uzeo ti ove tablete da sa 4cm skoči na 9 cm ? Možeš li šta sad uraditi hahahahahhahDa li pomazu tablete neke za povecanje penisa stvarno?
Pored ovoliko muskaraca koji te žele ti se moje lutke uhvatila. Sta to ona ima sto oni nemajuMoze li doći gradskim po nju?
Vidim po tvojim porukama samo ides placas kurve, i kuci drkas. Zenu, curu djecu nemas, znaci samaa kao list na vetru gagagagagaga propalice klosaru idi placaj kurve u boxxxx pudliceeJesi uzeo ti ove tablete da sa 4cm skoči na 9 cm ? Možeš li šta sad uraditi hahahahahhah
sto si ti uopste na forumu,zivo me zanima?Vidim po tvojim porukama samo ides placas kurve, i kuci drkas. Zenu, curu djecu nemas, znaci samaa kao list na vetru gagagagagaga propalice klosaru idi placaj kurve u boxxxx pudlicee
Imam dečka, Ali on nešto nikako…Jel bi se ti udala?
Buraz oni mu I besplatno daju pičke. ZamišliVidim po tvojim porukama samo ides placas kurve, i kuci drkas. Zenu, curu djecu nemas, znaci samaa kao list na vetru gagagagagaga propalice klosaru idi placaj kurve u boxxxx pudlicee
HAHAHAHAHAHA TOO KRALJUBrza ne brza valja ne valja promjeni broj digne cijenu. Svi problemi rjeseni
Pogledajte prilog 10195
Brza ne brza valja ne valja promjeni broj digne cijenu. Svi problemi rjeseni
Pogledajte prilog 10195
Probaj galoperidolZnaci kita haha nema nista
ZamišljamBuraz oni mu I besplatno daju pičke. Zamišli
Hahahahahaahahahahh mali debilkoVidim po tvojim porukama samo ides placas kurve, i kuci drkas. Zenu, curu djecu nemas, znaci samaa kao list na vetru gagagagagaga propalice klosaru idi placaj kurve u boxxxx pudlicee
Zbog kurvi. Imam zenu al kad jebes jednu rupu 5+ godina dosadi buraz vjeruj. Pozeli covjek se istreststo si ti uopste na forumu,zivo me zanima?
Ajde pudlice u box agagaga naravno. Kas zelis daj broj telefona, posto insistiras doces u moj grad, a ne ja u tvoju propalu Banja Luku. Cekam broj u dmHahahahahaahahahahh mali debilko
Pa ti reče da plaćaš po 300e ...nema za koju ovde nisi pitao i pisao. I kao ja plaćam hahahahaha tvoj život je baš jadan jbt. Ali hajde sve na stranu sad što lijepo kad si mudo nećeš da sjednemo? Da ti ja pokažem djecu koju ti nikad nećeš imati jer si frik.Mojne sad opet pudlica i te dječije fore....pudlica hoće da sjedne sa pit bulom . Samo kratak odgovor hoćeš ili nećeš pit bulu?
Joj koliko si jadan brate zar ne kontaš ti da to svi ovde vide? I ja sam od tebe trazio broj u pp ...nećeš ti određivati pravilaAjde pudlice u box agagaga naravno. Kas zelis daj broj telefona, posto insistiras doces u moj grad, a ne ja u tvoju propalu Banja Luku. Cekam broj u dm
Dušo, iz kog si grada?Ajde pudlice u box agagaga naravno. Kas zelis daj broj telefona, posto insistiras doces u moj grad, a ne ja u tvoju propalu Banja Luku. Cekam broj u dm
Mjenjaj ga, ako dođeš u Mostar zaprosim teImam dečka, Ali on nešto nikako…
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|