Ako ko ima šta za Tz bio bih jako zahvalan
Trebao si je pojebat i ne dati lovu ili oteti joj pare
Sazna li se ista ima li sidu j
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ko ima šta za Tz bio bih jako zahvalan
Trebao si je pojebat i ne dati lovu ili oteti joj pare
Sazna li se ista ima li sidu j
Dješ to povjerovat, to je gotov nemoguce saznatiJel ozbiljno ima sidu ima li iko kakve informacije
Ja sam se nedavno prijavio na forum, odmah sam dobio neke cudne poruke. Tipa ima neka iz Zalika koja ih dosta zarazila itd. Bolje da to nije tacno. Mislim da se treba cuvat..., ali da te glasine salje konkurencija.Jel ozbiljno ima sidu ima li iko kakve informacije
Jebi bez gumice pa nam javiJel ozbiljno ima sidu ima li iko kakve informacije
Ne znaci druze to da ima il da nema jer od jednog jebanja ne znaci da ces se zarazitJebi bez gumice pa nam javi
Prosli put kad su bile bilo 100e pola sata a mogo si jos spustiti. Ja bio sa njih 2 za 100eOva ženska je u Banjaluci zajedno sa svojom cimerkom Joice/Sara. Sada su digle cijene 150 eura pola sata i 250 eura sat, poslao sam im upit...Jebem ti bezobrazluk, svaka drolja gleda da nas okupa! Samo ignore i odjeb!
Ja pitao za popust, odgovor je ne. Zinulo dupe za parama jbg...Prosli put kad su bile bilo 100e pola sata a mogo si jos spustiti. Ja bio sa njih 2 za 100e
Jesu li jos u banjaluciJa pitao za popust, odgovor je ne. Zinulo dupe za parama jbg...
I ja sam isto pitao.Pa jel iko bio sa ovim iz saray agencije, niko nista ne spominje…
Sljedeci mjesec je 200 eur pola sata hahah.Koliko sam vidio na EGE, jesu. Baš bezobrazluk, bile po 100 eura do prije koji mjesec, još se prema riječima pojedinih forumaša moglo i cjenkati, sad 150 eura pola sata - uzmi ili ostavi Ako se ovako nastavi neće htjeti gaće skinuti bez 200 eura...
Nima informacoja dok se ona ne testira...Jel ozbiljno ima sidu ima li iko kakve informacije
Mogo si ih za 50e pojedinacnoJa pitao za popust, odgovor je ne. Zinulo dupe za parama jbg...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|