Pussylover
Active member
Ljudi kakve picke ima u Zagrebu titooo dragiii.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NikakveLjudi kakve picke ima u Zagrebu titooo dragiii.
Jedva čekam da Sarax krene da radi, pogotovo ako ce raditi DominacijuMislim da je Marina trenutno u BL a Sarax iza Ramazana pocinje.
Ne bih se bas slozio sa tvojim misljenjem i kada sam rekao picke mislio sam na kurve a njih mozes ds biras kakvih ima.Nikakve
A ova druga bez kape,jel ona radi zna li se sta ?nije to alma, jebiga bila je jedna od boljih kurvi u bih, sad je ne moze tito uganjat kako ima tiktok, a radila je sve sve, tucanje bez gumice, anal, svrsavanje u picu u supak, gutala spermu, lizala cmar, jebem ti ove papke sa tiktoka sjebali su dobru šemu
Bolja ponuda je u nas nego tamo, sta da biras druze ko te slagoNe bih se bas slozio sa tvojim misljenjem i kada sam rekao picke mislio sam na kurve a njih mozes ds biras kakvih ima.
Sine moras platit kurvu, ne moze u nje da se prvo jebete pa onda da ti odes, ne ide to tako kako si navikoA ova druga bez kape,jel ona radi zna li se sta ?
Može brojPominjali ste Sarax ovdje.Samo da demantujem pojedine,nije lazan profil.Djevojka ce raditi dominacije i erotske masaze kao Marina.Sex ne.
Iza Ramazana pocinje.Mlada je,studira,super je cura ,pouzdana je info.
almu bez maske znam, nije to ona, tu drugu prvi put u zivotu vidim tako da ne znamA ova druga bez kape,jel ona radi zna li se sta ?
Dosadna si, sjaši066278871
Sarajevo
Crnka
jedina koja ovdje redovno daje kontakt i pise svoj broj i koja ima strpljenja sa odredjenim budala i sad je dosadna, ma daj i mi smo licemjerni katastrofa.. da ne bude da pravdam crnku i gotivim ju nesto, ne znam ni ko je ni sta je niti sam bio kod nje niti cu biti vjerovatno, al daj brate koji ti kurac ona smeta sa ostavljanjem svog broja a ne smetaju ti debili koji bar po jednoj stranici objave jedan post sa istim pitanjem?Dosadna si, sjaši
Nece ti dat popust djaba piskarašjedina koja ovdje redovno daje kontakt i pise svoj broj i koja ima strpljenja sa odredjenim budala i sad je dosadna, ma daj i mi smo licemjerni katastrofa.. da ne bude da pravdam crnku i gotivim ju nesto, ne znam ni ko je ni sta je niti sam bio kod nje niti cu biti vjerovatno, al daj brate koji ti kurac ona smeta sa ostavljanjem svog broja a ne smetaju ti debili koji bar po jednoj stranici objave jedan post sa istim pitanjem?
ima ko ce meni dati ne brini se tiNece ti dat popust djaba piskaraš
Ne povezujte me sa njima , ja radim sama i to je to .. ova drugarica sto je bila sa mnom 3 puta do sad ima 23 god kao i ja ..Jest crna je top ja sam cuo da su otisle sto ona plava bolesti razne ima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|