Je l te neko nesto pitao kralju?Dosadna si, sjaši
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l te neko nesto pitao kralju?Dosadna si, sjaši
Ma ja kad sam normalna i ne komentarisem onda smeta moj broj , ne vidim problem al nije ni bitno , opet se necu oglasavati to je samo provokacija sa njegove strane. Bolje mu je da izjebe nesto umjesto sto odgovara ovde 0/24..jedina koja ovdje redovno daje kontakt i pise svoj broj i koja ima strpljenja sa odredjenim budala i sad je dosadna, ma daj i mi smo licemjerni katastrofa.. da ne bude da pravdam crnku i gotivim ju nesto, ne znam ni ko je ni sta je niti sam bio kod nje niti cu biti vjerovatno, al daj brate koji ti kurac ona smeta sa ostavljanjem svog broja a ne smetaju ti debili koji bar po jednoj stranici objave jedan post sa istim pitanjem?
Doktor a ne kraljJe l te neko nesto pitao kralju?
Prijavite ga , jer je dosadan sa provokacijama..Doktor a ne kralj
Popuši ga bez gume, da bar zaradiš lovu postenoPrijavite ga , jer je dosadan sa provokacijama..
Kaces u MostarPopuši ga bez gume, da bar zaradiš lovu posteno
Norm da je fejkPozz ljudi ima li iko info jeli ovo fejk. Navodno je u Banjaluci ali traži x bon. Snima se kofol vidimo se u toliko i toliko kao dokaz. Jeli fejk?
Ma kakvi fejk,slobodno joj uplati x bon...Evo ja cu ti refundirati Ako te zajebe...Javi se na 065/225-883Pozz ljudi ima li iko info jeli ovo fejk. Navodno je u Banjaluci ali traži x bon. Snima se kofol vidimo se u toliko i toliko kao dokaz. Jeli fejk?
Kada ce u banjaluku dolazitiPominjali ste Sarax ovdje.Samo da demantujem pojedine,nije lazan profil.Djevojka ce raditi dominacije i erotske masaze kao Marina.Sex ne.
Iza Ramazana pocinje.Mlada je,studira,super je cura ,pouzdana je info.
Ozbiljno???Ma kakvi fejk,slobodno joj uplati x bon...Evo ja cu ti refundirati Ako te zajebe...Javi se na 065/225-883
Crnka je suvo zlatoIsplatili se otici kod ove #crnka?
Nikada..Kada ce u banjaluku dolaziti
Pa brate Mili od ovih 900 stranica,400 je da su x bonovi prevara....I ti opet pitas Dali je prevara?! Ja ne vjerujem....Ozbiljno???
Čiji je brojMa kakvi fejk,slobodno joj uplati x bon...Evo ja cu ti refundirati Ako te zajebe...Javi se na 065/225-883
A što me jebeš reci da je fejk bokte. Još vidim broj kao od radija kad ponavlja za uključenje u programPa brate Mili od ovih 900 stranica,400 je da su x bonovi prevara....I ti opet pitas Dali je prevara?! Ja ne vjerujem....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|