Joj ona je ruzna, ne da se gledati u nju....I Tamara sa olx-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj ona je ruzna, ne da se gledati u nju....I Tamara sa olx-a
Imal kakav brAjde u pp
Jel moze broj od doticne?Valja ne treba ti kondom samo puni
Zavisi i od muskarca , ali necemo sad o tome..Zavisi sta trazis...ako trazis dobar seks tu ga neces naci, ako trazis korektnu, cistu i pristojnog izgleda djevojku onda ti se isplati.
Ako ti se pusi kurac pusi ga kako zelis, svi imamo svoja pravila tako da ako se nekome ne svidja ne mora ni da dolazi. Ima i normalnih ljudi koji razmisljaju o posljedicama..Popuši ga bez gume, da bar zaradiš lovu posteno
E jbg sad svi moji prijatelji sto su bili isto je bilo, nije bas realno da nijedan nije okZavisi i od muskarca , ali necemo sad o tome..
pa jbga nemam ja carobni stapic , neko zeli nesto ali ne kaze , nisu svi muskarci isti... Svi razlicit seks vole, ne znam sta vi to smatrate dobrim seksom , hajde navedi mi sve bas me zanima? Da vidim da i ja uvedem onda neke stavke nove..E jbg sad svi moji prijatelji sto su bili isto je bilo, nije bas realno da nijedan nije ok
Pa sve kontra od toga do sada i ok jepa jbga nemam ja carobni stapic , neko zeli nesto ali ne kaze , nisu svi muskarci isti... Svi razlicit seks vole, ne znam sta vi to smatrate dobrim seksom , hajde navedi mi sve bas me zanima? Da vidim da i ja uvedem onda neke stavke nove..
Imas li broj od te mone? Moze li u pp?Ručni rad??
Marina
Mona
Ana
Pozdrav ekipa, novi sam ne forumu.
Imam puno iskustva pa evo nekih recenzija
Sarajevo
Crnka- dogovor okej, preko wa. Ima oko 23-25 godina. Cijena je 150km. Ona lijepo izgleda u licu. Tijelo nista posebno, pomalo i bezveze nema sisa. I pusenje i sex je sa kondomom tako da se ne isplati. Ne trudi se .
Pa valjda je forum da se ostavi recenzija pickopaceniceNeko pitao jel se isplati ići Crnki?!
Sta bi na kraju s ovom?Maci Sarajevo, Independent | City of Love
Molim samo ozbiljne ponude i pozive nemojte biti smaraci uljepsajte sebi dan ili noc a ne samo rekla kazala .www.cityoflove.com
Imam dogovor za većeras jal neko bio ima li kakvih iskustava?
Jesam ja, sto?Pa valjda je forum da se ostavi recenzija pickopacenice
Pa kazi sta navedi mi , ocito da ja ne znam ..Pa sve kontra od toga do sada i ok je
HvalaNeko pitao jel se isplati ići Crnki?!
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|