Mostarac_Infinity
Well-known member
Oj Ivane pobrati me mio, dali si skoro mozak uključio?A što me jebeš reci da je fejk bokte. Još vidim broj kao od radija kad ponavlja za uključenje u program
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oj Ivane pobrati me mio, dali si skoro mozak uključio?A što me jebeš reci da je fejk bokte. Još vidim broj kao od radija kad ponavlja za uključenje u program
Zavisi sta trazis...ako trazis dobar seks tu ga neces naci, ako trazis korektnu, cistu i pristojnog izgleda djevojku onda ti se isplati.Isplatili se otici kod ove #crnka?
Jebeš to, plaćaš sex a dobiješ šta, pristojnost??Zavisi sta trazis...ako trazis dobar seks tu ga neces naci, ako trazis korektnu, cistu i pristojnog izgleda djevojku onda ti se isplati.
Ma ti si neki ozbiljan panjj!!!!Ozbiljno???
Realno vise nego isplati...Isplatili se otici kod ove #crnka?
Od Ade GegajaČiji je broj
nece ni ponuditi..musko je hahhaaTrenutno nije ponudila nijednu sliku
BasMa ja kad sam normalna i ne komentarisem onda smeta moj broj , ne vidim problem al nije ni bitno , opet se necu oglasavati to je samo provokacija sa njegove strane. Bolje mu je da izjebe nesto umjesto sto odgovara ovde 0/24..
Ako trazi x bon sigurno nije fejk,uzmes joj bon pa ces vidjetiPozz ljudi ima li iko info jeli ovo fejk. Navodno je u Banjaluci ali traži x bon. Snima se kofol vidimo se u toliko i toliko kao dokaz. Jeli fejk?
Pa nije muško hahanece ni ponuditi..musko je hahhaa
Ručni rad??Eh momci, ko zna bratu da pomogne sa nekom masažom? Ne mora prangijanje, ali može neki ručni rad hahaha
Sarajevo
Pa i ne bio prevarant kad ne znate prepoznat mušku šapu u bajramskim gaćama na slici.Prevarant, kladionicar, koji sr kiije u ovomoglasu, bjezite od njega. Zajebao mog prijatelja uplatio X bon 50 KM, poslje se nije javio.Majla Mostar, Independent | City of Love
Cura 20 god, studentica, obavezna rezervacija zbog velikih obaveza ko ne misli rezervisati ne treba se ni javiti Sve ostale inf kontakt whats app +38762872033www.cityoflove.com
Najbolju i najskuplju daj hahahRučni rad??
Marina
Mona
Ana
I Tamara sa olx-aRučni rad??
Marina
Mona
Ana
Imaš li link? Broj?I Tamara sa olx-a
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|