youngblood
New member
Momci pitanje jedno, zna li neko neku Dacu sa Mejdana, Banja Luka, navodno radi erotske masaže. Ako zna neko neki info bez glupih odgovora…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa prebij je...nema nikog iza sebe osim narkica momka, a onog ako se plasis i treba te opljackati.Raja cuvajte se, Ehlimana Mesanovic iz Sarajeva kurvica me opljačkala, ima iz sebe nekoga.. vodite računa kome idete i kako.. vecu kolicinu novca izvukla.. povedite računa
Ti si 263. Kojeg je Ehlimana odradila xDRaja cuvajte se, Ehlimana Mesanovic iz Sarajeva kurvica me opljačkala, ima iz sebe nekoga.. vodite računa kome idete i kako.. vecu kolicinu novca izvukla.. povedite računa
Ima li itko broj od te Elhimane da se ja dog s njom...i da rijesim to vise sa kradjom....saljite mi broj od njeTi si 263. Kojeg je Ehlimana odradila xD
Nema nikog, ima momka oboljelog narkica, nema 30kg u sebi.. Ali ima Ehlimana smisla za uzimanje napaljenika haha
+387603096203Ima li itko broj od te Elhimane da se ja dog s njom...i da rijesim to vise sa kradjom....saljite mi broj od nje
To je taj broj, ako je k'o nađe neka javi gdje se nalazi, da joj zube kurvanjske razvalim.. kriminalka+387603096203
To je taj broj, ako je k'o nađe neka javi gdje se nalazi, da joj zube kurvanjske razvalim.. kriminalka
Hvala...biti ce odradjena vcrs ili sutra...nece joj lipo da bude ni njemu ni njoj+387603096203
Evo ti broj ako imaš od maserke daj meni da je iz MostaraNeko br od Aide debele plavuse?
Bio kod nje brate
Ja koristim kamagru nije opasna imaPozz, ako ima neko da je pio Kamagru, da mi kaze kako djeluje i je li valja? Ili ako ima neku bolju preporuku .
Dolazi jedna dama u Sa i hocu da se provedem, a usput , rekla mi je da bi htjela prosiriti biznis.
Pa ako ima iko da meni odgonetne ovo, ja mogu broj dame kada bude uzela karticu proslijediti.
Jesam prije tri godine nikad više smrdi AidaBio kod nje brate
Bolje mirise kupuzJa koristim kamagru nije opasna ima
Jesam prije tri godine nikad više smrdi Aida
evo ti i sretno drugPozdrav svima ,ako ima koji dobar covjek da mi posalje provjerene kontakte i Sarajeva-Istocno Sarajevo, zadnji dan u Sarajevu.
062642507 Emina top jos jednom sretno drugevo ti i sretno drug
Jeko ovo?0
062642507 Emina top jos jednom sretno drug
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|