Zamisli jbtIzvini pismeni nisam te prepoznao. Sta ces, odrastao sam u mahali na betonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamisli jbtIzvini pismeni nisam te prepoznao. Sta ces, odrastao sam u mahali na betonu
Problem na cupi posao napraviti.Cvate poso kod crnke, još i jak community napravila. Svaka čast ocm
Pusti priču o kondomu nema ovde niko maloljetan (bar bi trebalo tako) i ako nije naučio do sada neće ni naučiti. Zašto zube tupiti.Sve sto je vezano za sex treba biti tema foruma. Sve si u pravu, samo se ne slažem sa ovom konstatacijom o kondomu Jer mnogi ne znaju da putem oralnog sexa mogu pokupiti polnu bolest viruse težeg i lakseg oblika. Neka i malo cesce to bude tema foruma, U svakom slucaju sa ovim novim temama forum postaje zanimljiviji.
Jebite se bez kondoma, ko je jos od side umro! Živjela Crnka!
Eh eto, Laku noć!
Jesi dobra mhmSarajevo- 066278871 - #crnka
Cijene su digle strankinje tj agencije pa i ove naše počele da udaraju bukvalno do plafona. Nerealno je da je skuplje u BiH nego u Evropi pogotovo što se kvaliteta usluge i pristupa poslu razlikuju do neba.Koliko vidim ove naše čast izuzecima bolje kopat nego se odgovarat sa njima. Nemaju pojma o poslu a cijene zakucane.Takodjer jos gluplje je pisati i o cijenama... Nikad musterija ne moze formirati cijenu ili vrednovati nesto / nekoga... Ako ti je cijena visoka, ne prihvatis... E sad vecina bi ovdje htjela da utice na to da se cijena proilagodi njihovim mogucnostima... E pa to ne moze... Protegni se koliko si dug jbg...
Javi se privatnom porukomAko ima neko neku djevojku koja njje u oglasima za razmjenu. Sarajevo
Nina crna mršava iz Zalika malo ima više od 35, ima 10 godina je na oglasu uvjek pisala 35god.Kakva je ova iz oglasnika 35 godina mislim da se zove Nina
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|