Peakyblinders
New member
Crnka koliko ti je godina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MOze neki kontakt Brcko Bijeljina.Hahahahahha, opušteno bolan, pusti retarde što hejtuju razlog zbog kojeg smo svi ovde.Naleti u Bijeljinu da se opustiš malo
![]()
imam brojeva oko 200Odakle je?
Grofica ako hoćeš brojOvdje bas nekih prevaranata ima. Kazu razmjena brojeva u inbox, posaljes im broj ne odgovore na poruku. Ima li neko brojeva za razmjenu Sarajevo i okolica, sigurno ce od mene dobiti nekoliko. Brojevi da nisu sa city of love, to imam i ja.
Crnka je sjajna riba i sjajan lik!Pozz,ne javljam se često ali svakako pratim forum. Ne znam stvarno šta ti majstore radiš ovdje? Ono član si i volio bi nešto saznati,možda broj od neke lijepe djevojke koja će tebi dati besplatno jer si za razliku od svih nas drugih ovdje visoko moralan. Ili si ovdje da ktitikuješ prostituciju?
Ne znam šta ti smeta neko kao što je @Crnka to divno stvorenje.
Ja imam dosta godina iskustva u ovome i nikad nisam bio sa djevojkom kao što je ona. Predivna po izgledu,predivna po karakteru,zabavna a iznad svega čista, mirišljava. Ja sam s njom svako deset dana i toliko mi je dobro da sam sve druge izbrisao i otkazao.
Crnka vidimo se po ko zna koji put za par dana![]()
A bas me zanima sta ti ovde radis na forumu? Dosadno ti je u zivotu?
Ja moram zbog posla ali sta ti visis na forumumozda Mozda ovdje trazi momka pa ljubomoran na Crnku
Imaš neki njen kontakt?300 km 1h
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |