Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbt bitcoin sta si ti uradila onda.Uskoro prestajem da radim,tako da jbg
Nemam zivaca a i postigla sam sta sam htjela tako da nemam vise potrebe
Moze brojAko neko hoce da razmjenimo brojeve iz Mostara, nek se javi na ovaj broj +387 60 31 68 857 i nemoj te se javljat ako nemate brojeve za razmjenu…
Je li se javila nekom od vas ?Pa eno je na City Love, Sarajevo valjda
Ona ti ima točno 59 godinaNina crna mršava iz Zalika malo ima više od 35, ima 10 godina je na oglasu uvjek pisala 35god.
Nije laznjak sigurnoMostarci, šta je s ovom.
Odgovorila mi na instagram, kaže 50 eura satwww.instagram.com
Jeste, evo poslala dodatna pojasnjenja.Hahaha ipak jeste 50€ masaža ali pola uplate unaprijed…
Nije lažnjak al' u kurcu.... pa ovo i Saša Matić vidi da su slike od više sličnih pički na jednom profilu.Nije laznjak sigurno
X bon traži meni ajde caoNije laznjak sigurno
Laz meni traži x bon na InstagramuNije lažnjak al' u kurcu.... pa ovo i Saša Matić vidi da su slike od više sličnih pički na jednom profilu.
Imaš čudan način prikupljanja novca. Promijeni bar profil!!!Ko je ozbiljan neka pise ostavicu dole Viber broj koji ce biti par dana aktivan; Devojka 19 godina dobrog izgleda, u Bijeljini/Brčkom sam par dana. Nikakvi Xbonovi, nikakve UNAPRED uplate, dopune, nista od tog smeća. Iskljucivo ocekujem dobro situirane muskarce, ko je navikao na jeftino ili ne zna da se ponasa pri druzenju nek zaobidje.
+38765980775 - Pisati iskljicivo na Viber, bez nepotrebnog trosenja icijeg vremena.
Broj??Moze broj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|