BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ako neko hoce da razmjenimo brojeve iz Mostara, nek se javi na ovaj broj +387 60 31 68 857 i nemoj te se javljat ako nemate brojeve za razmjenu…

po meni realno treba biti pocetna cijena 40/50KM pa nadalje ,jer realno bez uvrede ne govorim da sam ja sta bolji li da sam kakav ljepotan ili sta,ali nagledao sam se godinama kakve spodobe od zena u odredjnim mjestima uzimaju 100 i vise KM ,a usluge nikakve,kvlitet usluge nikakav,izgled ispodprosjecni...

Ko je ozbiljan neka pise ostavicu dole Viber broj koji ce biti par dana aktivan; Devojka 19 godina dobrog izgleda, u Bijeljini/Brčkom sam par dana. Nikakvi Xbonovi, nikakve UNAPRED uplate, dopune, nista od tog smeća. Iskljucivo ocekujem dobro situirane muskarce, ko je navikao na jeftino ili ne zna da se ponasa pri druzenju nek zaobidje.
+38765980775 - Pisati iskljicivo na Viber, bez nepotrebnog trosenja icijeg vremena.

Ko je ozbiljan neka pise ostavicu dole Viber broj koji ce biti par dana aktivan; Devojka 19 godina dobrog izgleda, u Bijeljini/Brčkom sam par dana. Nikakvi Xbonovi, nikakve UNAPRED uplate, dopune, nista od tog smeća. Iskljucivo ocekujem dobro situirane muskarce, ko je navikao na jeftino ili ne zna da se ponasa pri druzenju nek zaobidje.
+38765980775 - Pisati iskljicivo na Viber, bez nepotrebnog trosenja icijeg vremena.
Imaš čudan način prikupljanja novca. Promijeni bar profil!!!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh