BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ne apeliram na cijeli narod već na turske pripadnike poput njega da me nije briga ako se zaraze, a mi smo državljani EU to je dovoljan naziv.

Kakav si ti bjednik i smrad da se stidim one putovnice koju imam.Sjeme ti jebem ono bjedno nacionalisticko.Ko su ti bolan Turci ? Sta te to uce u skoli i kuci ? Sa kakvim ti retardima zivis debilu? Ko te odgojio ? Ko ti je usadio i stvorio taj retardirani mindset ?
Kakav si ti covjek kad zelis nekom zlo ? Ko ti je sta krivo uradio ? Daleko je tebi Turska kralju , daleko da bi imao doticaja.Bjedo jadna i nepismena.Ti ces nam reci ko je Turcin a ko Europejac.

E jesi gospodin.

Bio sam ja vise puta,nema sta za reci
Grudi su petica,(posto je mlada ne vise joj grudi,stoje kao da su slikoni)
Fine usne zubi ma sve,ima i svoj smjestaj
150KM sat
Urbana djevojka kad dodjes pice ti dadne,zajebancija prica, pa onda sex nema zurbe
Ne znam iz kojeg razloga ali radi samo sub i nedeljom,eventualno petak nekada
Moze li broj u pp. Imam i ja nekih za razmjenu

Neuzimaj me u zvalje bolesne 3 put se sreli vise necemo prihvati bijedni maloćunasu i zarazo odnekud si pokupio zaraze cim to spominjes
Kud ćeš originalnije,
Cura sa kojom si bio tri puta (platio susret) kaže da imaš žvalje bolesne !
Cura ti kaže da nećeš nikad više moći da budeš sa no njom da platiš ne znam koliko novca !
Cura ti kaže da imaš bijednu i jadnu malu ćunu (čitaj kurčić k'o smoki) i da si živa hodajuća zaraza !

Svakom normalnom muškarcu kada bi ovo neka djevojka rekla skočio bi sa mosta u rijeku !
Obzirom da si ti nama već dobro poznati neizliječivi umni bolesnik koji umjesto mozga u glavi ima stitopol izdrobljeni od tebe se može samo očekivati da i dalje sjediš u svojem smrdljivom podrumu i kriješ se.

Ivane Mariću aka @Zdravko_Herbiko jadovane bijedni pogledaj kako te je Lidija osramotila i ispljuvala !
Idi pokrij se dekom i ne izlazi iz podruma barem godinu dana jadovane jadni !

Kud ćeš originalnije,
Cura ti kaže da nećeš nikad više moći da budeš sa no njom da platiš ne znam koliko novca !
Cura ti kaže da imaš bijednu i jadnu malu ćunu (čitaj kurčić k'o smoki) i da si živa hodajuća zaraza !

Svakom normalnom muškarcu kada bi ovo neka djevojka rekla skočio bi sa mosta u rijeku !
Obzirom da si ti nama već dobro poznati neizliječivi umni bolesnik koji umjesto mozga u glavi ima stitopol izdrobljeni od tebe se može samo očekivati da i dalje sjediš u svojem smrdljivom podrumu i kriješ se.

Ivane Mariću aka @Zdravko_Herbiko jadovane bijedni pogledaj kako te je Lidija osramotila i ispljuvala !
A zasto ti mene uzimas usta da bi jadovana opisao.Sta ja imam s budalom koju sam blokala jer se nije znao ponasat i sad se budala osvecuje .Vise me ne spominjite niti bijednik ni ti .zbogom sa ovog lazljivog foruma budale piskaraju sa laznih profila.dno dna da se to i cita a ne da se uzima kao istina.to rade samo budale.by

Kud ćeš originalnije,

Znas maloćunaš koliko me boli neka stvar sta jedna kurvica misli i pise o meni 🤪
A tebe mazlume je briga sta bi o tebi neka mislila dok to pises, aj objesi se

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh