Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerovatno si okasnio..hahaha tužno stvarno za male pare najebesSvi oni koji su bili i koji imaju namjeru ići neka dobro obrate pažnju i razmisle,
Preuzeto iz teme Marija-iskustva
Zagrebčanka koja trenutno ugovara susrete u Sarajevu![]()
Al' gore mi je ovo sa drugog sschota kada neki @Sperminator kaže da se ne javlja nikome u temi za Bosnu i Hercegovinu i "Neka se Turci zaraze !"Svi oni koji su bili i koji imaju namjeru ići neka dobro obrate pažnju i razmisle,
Sad će ti da idu i kod ostalih žena u Tuzli koje se bave time i ode sve u kuracSvi oni koji su bili i koji imaju namjeru ići neka dobro obrate pažnju i razmisle,
Bravo za komentar...karma je kurvaAl' gore mi je ovo sa drugog sschota kada neki @Sperminator kaže da se ne javlja nikome u temi za Bosnu i Hercegovinu i "Neka se Turci zaraze !"
Svakakvih bolesnika svugdje ima očito !
Koja Karma? Imaš njezin kontakt?Bravo za komentar...karma je kurva![]()
Ti si obično smrdljivo smeće fašističko !Koja Karma? Imaš njezin kontakt?
Javi se u pp ahahahaKoja Karma? Imaš njezin kontakt?
Vidim da ti treba malo relaksacije daj se javi Poljakici.Ti si obično smrdljivo smeće fašističko !
Treba te naći i nabiti na kolac pa da vidiš ko su ti "Turci" kako nazivaš stanovnike Bosne i Hercegovine !
Mrrrš govno jedno bolesno !
Mislim da mu ne treba jer vam je napisao samo surovu istinu i činjenice, prije će biti da je vama potrebna stručna pomoć stričeka u bijelim mantilima sa Vrapča i iz Popovače !Vidim da ti treba malo relaksacije daj se javi Poljakici.
Ne trebamo na vi možda sam i mlađi od vas, a taj što me vrijeđa je svakako turske krvi kad je tako neprimjeren s riječima.Mislim da mu ne treba jer vam je napisao samo surovu istinu i činjenice, prije će biti da je vama potrebna stručna pomoć stričeka u bijelim mantilima sa Vrapča i iz Popovače !
Negdje profil od doticne da znamo da izbjegavamo ?Svi oni koji su bili i koji imaju namjeru ići neka dobro obrate pažnju i razmisle,
Maloćunaš miran k noziTi si obično smrdljivo smeće fašističko !
Treba te naći i nabiti na kolac pa da vidiš ko su ti "Turci" kako nazivaš stanovnike Bosne i Hercegovine !
Mrrrš govno jedno bolesno !
Ne vjerujem da ste mlađi, ja imam 24 godine ali to je nebitno uopće. Koliko god da imate godina trebate se stidjeti svojih riječi.Ne trebamo na vi možda sam i mlađi od vas, a taj što me vrijeđa je svakako turske krvi kad je tako neprimjeren s riječima.
Ne apeliram na cijeli narod već na turske pripadnike poput njega da me nije briga ako se zaraze, a mi smo državljani EU to je dovoljan naziv.Ne vjerujem da ste mlađi, ja imam 24 godine ali to je nebitno uopće. Koliko god da imate godina trebate se stidjeti svojih riječi.
On se vama obraća kao pojedincu-jedinki a vi nazivate cijeli narod u BiH da su Turci pa vi sada pogledajte tko je tu neprimjeren u najmanju ruku !
Jel' u redu i primjereno da mi iz BiH zovemo vas u Hr Austrougarski konjušari i sluge ?
Sramota !
Gdje si ti europejac nismo te prepoznali!! To što pišeš je jako ružno i nehumano ali itekako krivično djelo ali no dobro dok je ovaca bit će i pastiraNe apeliram na cijeli narod već na turske pripadnike poput njega da me nije briga ako se zaraze, a mi smo državljani EU to je dovoljan naziv.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|