Sta ti je bola skuplje ovde nego u dubaiju picka im materina, treba to sve zactjerati odavde,ufurale se da su prepicke a sve do jedne zivi grobovijesu napucale cijene nerealno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti je bola skuplje ovde nego u dubaiju picka im materina, treba to sve zactjerati odavde,ufurale se da su prepicke a sve do jedne zivi grobovijesu napucale cijene nerealno
Nema što, NATO se satire brigom i pažnjom za RH, "braća" Ukrajinci vam poslali kao provokaciju skalameriju od drona staru 70 godina, pao vam dron u po' belog Zagreb grada, preletio tisuće i tisuće km NATO zračnog prostora dok nije doš'o do vas, a taj isti "vaš" NATO čiji ste član nije mrdn'o kurcem.imam spreman odgovor ipak je RH i članica NATO-a.
Muha napravila krater 15 metara prečnika i pola ulice preoralaPa nije NATO savez kao predsjednik Vučić da za svaku muhu u letu podiže migove.
To se inače zove zaštita vazdušnog prostora...Vi kao članica NATO plaćate air policing, a vidim kako vam se to isplati Otres'o vam prastari sovjetski dron u sred glavnog grada, a "saveznici" ni kurcem da mrdnu....eto koliko ste im bitniPa nije NATO savez kao predsjednik Vučić da za svaku muhu u letu podiže migove.
U biti si gay koji traži kitePozdrav. Ima li neki crossdresser u Mostaru, da je zainteresovan za druženje?
Alina JuhartPozdrav. Ima li neki crossdresser u Mostaru, da je zainteresovan za druženje?
U biti si kamenjarac šovinista koji podržava magarca koji tvoje prve susjede i sudržavljane naziva kozojebcima, i ti kao i ovaj tvoj sugrađanin @romanticaU biti si gay koji traži kite
FasistoKoja Karma? Imaš njezin kontakt?
Maloćunaš nemoj da te ovaj UZP ovac potražiU biti si kamenjarac šovinista koji podržava magarca koji tvoje prve susjede i sudržavljane naziva kozojebcima, i ti kao i ovaj tvoj sugrađanin @romantica
Bolje je biti i kozojec nego "jebač" jeftinih mostarskih kuravela pa onda se kasnije češete po otečenom kurcu i jajima i plačete i tražite od tih istih kuravela da vam predoče rezultate testa na HIV.
drzavljani EU hahahaha e bijedo jedna, pa zadnji u EU po standardu a prvi po korupcijiNe apeliram na cijeli narod već na turske pripadnike poput njega da me nije briga ako se zaraze, a mi smo državljani EU to je dovoljan naziv.
Ima Zdravko Herbiko, on voli da ga primaPozdrav. Ima li neki crossdresser u Mostaru, da je zainteresovan za druženje?
Jadovane bijedni Ivane Mariću...bujrum...biraj ago što ti srcu drago.Maloćunaš nemoj da te ovaj UZP ovac potraži
Kaži hinJadovane bijedni Ivane Mariću...bujrum...biraj ago što ti srcu drago.
Takvi su mi najdraži vazdan bili...
Moj lijepi maloćunaš ložim te, ja sam pun ljubavi, Lidija će potvrditiJadovane bijedni Ivane Mariću...bujrum...biraj ago što ti srcu drago.
Takvi su mi najdraži vazdan bili...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|