Zdravko_Herbiko
Active member
I tamo ces platitZakljucak.
Svaki put kad se digne da se ide kod kurve,jednostavno izdrkati i staviti 100 u kasicu. I za par mjeseci otici na turisticki u ZG ili BG a mozda i do Austrije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tamo ces platitZakljucak.
Svaki put kad se digne da se ide kod kurve,jednostavno izdrkati i staviti 100 u kasicu. I za par mjeseci otici na turisticki u ZG ili BG a mozda i do Austrije.
Upamtit ces ti izivljavanje nad Lidijom jer si mislio da mozes i smijes i ti i ta konkurencija sto ti je diktirala kako da me ofirate i unistite oboje ste zaraze i ti i alma pa sa sebe prebacujeteMoj lijepi maloćunaš ložim te, ja sam pun ljubavi, Lidija će potvrditi
Kud ćeš originalnije,Neuzimaj me u zvalje bolesne 3 put se sreli vise necemo prihvati bijedni maloćunasu i zarazo odnekud si pokupio zaraze cim to spominjes
A zasto ti mene uzimas usta da bi jadovana opisao.Sta ja imam s budalom koju sam blokala jer se nije znao ponasat i sad se budala osvecuje .Vise me ne spominjite niti bijednik ni ti .zbogom sa ovog lazljivog foruma budale piskaraju sa laznih profila.dno dna da se to i cita a ne da se uzima kao istina.to rade samo budale.byKud ćeš originalnije,
Cura sa kojom si bio tri puta (platio susret) kaže da imaš žvalje bolesne !
Cura ti kaže da nećeš nikad više moći da budeš sa no njom da platiš ne znam koliko novca !
Cura ti kaže da imaš bijednu i jadnu malu ćunu (čitaj kurčić k'o smoki) i da si živa hodajuća zaraza !
Svakom normalnom muškarcu kada bi ovo neka djevojka rekla skočio bi sa mosta u rijeku !
Obzirom da si ti nama već dobro poznati neizliječivi umni bolesnik koji umjesto mozga u glavi ima stitopol izdrobljeni od tebe se može samo očekivati da i dalje sjediš u svojem smrdljivom podrumu i kriješ se.
Ivane Mariću aka @Zdravko_Herbiko jadovane bijedni pogledaj kako te je Lidija osramotila i ispljuvala !
Idi pokrij se dekom i ne izlazi iz podruma barem godinu dana jadovane jadni !
Znas maloćunaš koliko me boli neka stvar sta jedna kurvica misli i pise o meniKud ćeš originalnije,
Cura sa kojom si bio tri puta (platio susret) kaže da imaš žvalje bolesne !
Cura ti kaže da nećeš nikad više moći da budeš sa no njom da platiš ne znam koliko novca !
Cura ti kaže da imaš bijednu i jadnu malu ćunu (čitaj kurčić k'o smoki) i da si živa hodajuća zaraza !
Svakom normalnom muškarcu kada bi ovo neka djevojka rekla skočio bi sa mosta u rijeku !
Obzirom da si ti nama već dobro poznati neizliječivi umni bolesnik koji umjesto mozga u glavi ima stitopol izdrobljeni od tebe se može samo očekivati da i dalje sjediš u svojem smrdljivom podrumu i kriješ se.
Ivane Mariću aka @Zdravko_Herbiko jadovane bijedni pogledaj kako te je Lidija osramotila i ispljuvala !
Idi pokrij se dekom i ne izlazi iz podruma barem godinu dana jadovane jadni !
Kakvo izivljavanje jadna? Nisam ti ja pisao da imas sifilis nesretniceUpamtit ces ti izivljavanje nad Lidijom jer si mislio da mozes i smijes i ti i ta konkurencija sto ti je diktirala kako da me ofirate i unistite oboje ste zaraze i ti i alma pa sa sebe prebacujete
Oćekujemo sada da se Alma oćitujeUpamtit ces ti izivljavanje nad Lidijom jer si mislio da mozes i smijes i ti i ta konkurencija sto ti je diktirala kako da me ofirate i unistite oboje ste zaraze i ti i alma pa sa sebe prebacujete
Popusi ga ti Ivanu Mariću, morao sam deaktivirat fb rad ove nesretniceLidija jel istina da Ivan Maric voli i da ga prima.. Pitam za ove sto traze cross i cd po Mostaru
Meni je i ovdje tako. Isto kao i u Srbiji, Hrvatskoj i Makedoniji.Deportuješ nas u Njemačku i svi su zemljaci i ko braća...Bošnjak iz Kaknja, Srbin iz Modriče, Hrvat iz Busovače - svi za jednim stolom u kafani, svi su zemljaci.
Mi smo svi ok, problem su takvi kao ti i tebi slični susjedi i komšije koji bacaju koske među nas već decenijama i koji nas vrijeđate i omalovažavate a za nas ste pičkini dimovi ustvari.Nigdje svađa kao na temi o BiH kako da onda bosanski narod ne bude razjedinjen.
Kasno si ga deaktivirao, našao sam tvoj FB profil Ivane Mariću kao i onu sliku sa IG gdje si lafo u teretani bilder tako da prvom prilikom kada dođem u Mostar potražiti ću te da ti popušim kurac.Popusi ga ti Ivanu Mariću, morao sam deaktivirat fb rad ove nesretnice
Ima pravo da te uzima u usta, pišeš javno na forumu i sve što napišeš postaje virtualno javno vlasništvo koje svako ovdje može koristiti na bilo koji način. Ako ti se ne sviđa nemoj pisati nego napusti forum kojeg evo ionako napuštaš već 10 puta minimalno a nikako da već jednom napustiš.A zasto ti mene uzimas usta da bi jadovana opisao.Sta ja imam s budalom koju sam blokala jer se nije znao ponasat i sad se budala osvecuje .Vise me ne spominjite niti bijednik ni ti .zbogom sa ovog lazljivog foruma budale piskaraju sa laznih profila.dno dna da se to i cita a ne da se uzima kao istina.to rade samo budale.by
Jedino ako si krezav može a velika je sansa da jesiKasno si ga deaktivirao, našao sam tvoj FB profil Ivane Mariću kao i onu sliku sa IG gdje si lafo u teretani bilder tako da prvom prilikom kada dođem u Mostar potražiti ću te da ti popušim kurac.
Idi čuvaj unuke mani se kuravaIma pravo da te uzima u usta, pišeš javno na forumu i sve što napišeš postaje virtualno javno vlasništvo koje svako ovdje može koristiti na bilo koji način. Ako ti se ne sviđa nemoj pisati nego napusti forum kojeg evo ionako napuštaš već 10 puta minimalno a nikako da već jednom napustiš.
Idi ganjaj ove svoje paćenike @Zdravko_Herbiko i @romantica koji ovdje plaču i kukaju da si ih zarazila pa se sada češu po mudima crvenim otečenim glavićima i traže od tebe da uradiš testove.
To sa tim jadnicima i paćenicima rješavaj, mi ostali ti nismo ništa loše ni uradili niti smo ti krivi za bilo šta drugo.
Pozdrav Lidija
On je stari krezavi maloćunaš, nema on unukeIdi čuvaj unuke mani se kurava
Što se tiče mojih unuka i obitelji ne brini se, ima nas hvala dragom Bogu toliko da pojedinci mogu samo sanjati da to dožive, bolje bi ti bilo da se pobrineš za sebe, imaš 30 i kusur godina u dupetu a nemaš ni kučeta ni mačeta u kući a kamoli nešto više od toga nego tražiš preko net-a jeftine kurve da bi malo u svom jadnom životu namirisao pičke.Idi čuvaj unuke mani se kurava
Ne brini se ti ništa, zbog tebe ću maksuzile sve zube jednokratno skloniti...živi bili pa vidjeli.Jedino ako si krezav može a velika je sansa da jesi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|