BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ne vjerujem da ste mlađi, ja imam 24 godine ali to je nebitno uopće. Koliko god da imate godina trebate se stidjeti svojih riječi.
On se vama obraća kao pojedincu-jedinki a vi nazivate cijeli narod u BiH da su Turci pa vi sada pogledajte tko je tu neprimjeren u najmanju ruku !
Jel' u redu i primjereno da mi iz BiH zovemo vas u Hr Austrougarski konjušari i sluge ?
Sramota !
Ne apeliram na cijeli narod već na turske pripadnike poput njega da me nije briga ako se zaraze, a mi smo državljani EU to je dovoljan naziv.

Ne apeliram na cijeli narod već na turske pripadnike poput njega da me nije briga ako se zaraze, a mi smo državljani EU to je dovoljan naziv.

@Sperminator jadna li je EU sa takvim "državljaninom" kao što si joj ti.
Podhitno večernju školu upiši sa osvrtom na povijest, zemljopis i demografiju.

Turci žive u Turskoj a ne u BiH, ali pazi se, žive Turci i u toj "tvojoj" EU, samo u Njemačkoj ih je 82 milijuna, a koliko je vas...4 ili 5 milijunčića sveukupno, i zato ti ponavljam, čuvaj dupe da se ne bi slučajno neki obrezani macan Turčin iz Berlina spustio do tebe u lijepu tvoju pa ti analni otvor izbušio k'o švajcarski sir.
U Bosni i Hercegovini žive Bošnjaci oko 60%, Srbi oko 30 i malo više % i Hrvati nešto manje od 10%.
Prije nekog vremena smo se svi zvali Bošnjani samo je razlika bila u vjeri/konfesiji, npr. Bošnjani katolici, Bošnjani muslimani, Bošnjani pravoslavci itd. itd.

Prijateljski savjet, ne vrijeđaj i ne pljuj nikoga tako nisko i prljavo, danas IP adresu pronaći lakše nego pseće govno na ulici.

Pozdrav,

Kako si me slatko nasmija
@Sperminator jadna li je EU sa takvim "državljaninom" kao što si joj ti.
Podhitno večernju školu upiši sa osvrtom na povijest, zemljopis i demografiju.

Turci žive u Turskoj a ne u BiH, ali pazi se, žive Turci i u toj "tvojoj" EU, samo u Njemačkoj ih je 82 milijuna, a koliko je vas...4 ili 5 milijunčića sveukupno, i zato ti ponavljam, čuvaj dupe da se ne bi slučajno neki obrezani macan Turčin iz Berlina spustio do tebe u lijepu tvoju pa ti analni otvor izbušio k'o švajcarski sir.
U Bosni i Hercegovini žive Bošnjaci oko 60%, Srbi oko 30 i malo više % i Hrvati nešto manje od 10%.
Prije nekog vremena smo se svi zvali Bošnjani samo je razlika bila u vjeri/konfesiji, npr. Bošnjani katolici, Bošnjani muslimani, Bošnjani pravoslavci itd. itd.

Prijateljski savjet, ne vrijeđaj i ne pljuj nikoga tako nisko i prljavo, danas IP adresu pronaći lakše nego pseće govno na ulici.

Pozdrav,
au brale al se sad ismija, svaka cast, lijep pozdrav

Moja provokacija je išla u smjeru onih koji na hrvatskom forumu vrijeđaju hrvatske europske standarde, a za vehabijski terorizam kozojeba poput ovoga što se gore prijeti imam spreman odgovor ipak je RH i članica NATO-a.

imam spreman odgovor ipak je RH i članica NATO-a.
Nema što, NATO se satire brigom i pažnjom za RH, "braća" Ukrajinci vam poslali kao provokaciju skalameriju od drona staru 70 godina, pao vam dron u po' belog Zagreb grada, preletio tisuće i tisuće km NATO zračnog prostora dok nije doš'o do vas, a taj isti "vaš" NATO čiji ste član nije mrdn'o kurcem.

Lijepi pozdrav,

Pa nije NATO savez kao predsjednik Vučić da za svaku muhu u letu podiže migove.
To se inače zove zaštita vazdušnog prostora...Vi kao članica NATO plaćate air policing, a vidim kako vam se to isplati 😏 Otres'o vam prastari sovjetski dron u sred glavnog grada, a "saveznici" ni kurcem da mrdnu....eto koliko ste im bitni 😂

U bivšoj državi ni muva ne bi mogla da proleti od VOJIN-a (pitaj starije šta to znači), a sada vam leteće sovjetske kante veličine autobusa padaju u dvorišta ko zrele kuške 😁

• Haha
reagiranja: BLX

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh