Ljubavni oglasnik

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš temu Marija, to je ta.ima li neko komentarLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Kuravela ti mama i tebi i njemu.Sami pitate sami odgovarate.On spominje polne bolesti sa tri profila ja nista nevjerujem dok dokaz crno na bijelom ne pokaze .on ga ne pokazuje i pptvrduje da laze .I sam vidis o kojem je liku bolesnom rijec ja njega kad sam blokala on je poceo izmisljat.nek pokaze dokaz sta prica.ja se nebavim testovima i zdrava sam.tko nwvjeruje nek zaobide .ajde nek se javi kome sam naudila ja ..Aj mediokritetcici bolesni zbogom nebavim se pisanjima vec mi muka dok sam ovo napisa.U biti si kamenjarac šovinista koji podržava magarca koji tvoje prve susjede i sudržavljane naziva kozojebcima, i ti kao i ovaj tvoj sugrađanin @romantica
Bolje je biti i kozojec nego "jebač" jeftinih mostarskih kuravela pa onda se kasnije češete po otečenom kurcu i jajima i plačete i tražite od tih istih kuravela da vam predoče rezultate testa na HIV.
Neuzimaj me u zvalje bolesne 3 put se sreli vise necemo prihvati bijedni maloćunasu i zarazo odnekud si pokupio zaraze cim to spominjesMoj lijepi maloćunaš ložim te, ja sam pun ljubavi, Lidija će potvrditi![]()
Jesam zdrava sam gospodjo .Taman ruku pod ruku ti i ovaj bolesnik sto mu treci profil Zdravkoherbiko fuj fuj'oće 'oće...da je pozitivna![]()
Ne apeliram na cijeli narod već na turske pripadnike poput njega da me nije briga ako se zaraze, a mi smo državljani EU to je dovoljan naziv.
Moze li broj u pp. Imam i ja nekih za razmjenuBio sam ja vise puta,nema sta za reci
Grudi su petica,(posto je mlada ne vise joj grudi,stoje kao da su slikoni)
Fine usne zubi ma sve,ima i svoj smjestaj
150KM sat
Urbana djevojka kad dodjes pice ti dadne,zajebancija prica, pa onda sex nema zurbe
Ne znam iz kojeg razloga ali radi samo sub i nedeljom,eventualno petak nekada
Lido zar ti tako svom Zdravku?Jesam zdrava sam gospodjo .Taman ruku pod ruku ti i ovaj bolesnik sto mu treci profil Zdravkoherbiko fuj fuj
Budi originalan, maloćunašubas je i on malocunas.. br.4 buahahahahahahh
I tamo ces platitZakljucak.
Svaki put kad se digne da se ide kod kurve,jednostavno izdrkati i staviti 100 u kasicu. I za par mjeseci otici na turisticki u ZG ili BG a mozda i do Austrije.
Upamtit ces ti izivljavanje nad Lidijom jer si mislio da mozes i smijes i ti i ta konkurencija sto ti je diktirala kako da me ofirate i unistite oboje ste zaraze i ti i alma pa sa sebe prebacujeteMoj lijepi maloćunaš ložim te, ja sam pun ljubavi, Lidija će potvrditi![]()
Kud ćeš originalnije,Neuzimaj me u zvalje bolesne 3 put se sreli vise necemo prihvati bijedni maloćunasu i zarazo odnekud si pokupio zaraze cim to spominjes
A zasto ti mene uzimas usta da bi jadovana opisao.Sta ja imam s budalom koju sam blokala jer se nije znao ponasat i sad se budala osvecuje .Vise me ne spominjite niti bijednik ni ti .zbogom sa ovog lazljivog foruma budale piskaraju sa laznih profila.dno dna da se to i cita a ne da se uzima kao istina.to rade samo budale.byKud ćeš originalnije,
Cura sa kojom si bio tri puta (platio susret) kaže da imaš žvalje bolesne !
Cura ti kaže da nećeš nikad više moći da budeš sa no njom da platiš ne znam koliko novca !
Cura ti kaže da imaš bijednu i jadnu malu ćunu (čitaj kurčić k'o smoki) i da si živa hodajuća zaraza !
Svakom normalnom muškarcu kada bi ovo neka djevojka rekla skočio bi sa mosta u rijeku !
Obzirom da si ti nama već dobro poznati neizliječivi umni bolesnik koji umjesto mozga u glavi ima stitopol izdrobljeni od tebe se može samo očekivati da i dalje sjediš u svojem smrdljivom podrumu i kriješ se.
Ivane Mariću aka @Zdravko_Herbiko jadovane bijedni pogledaj kako te je Lidija osramotila i ispljuvala !
Idi pokrij se dekom i ne izlazi iz podruma barem godinu dana jadovane jadni !
Znas maloćunaš koliko me boli neka stvar sta jedna kurvica misli i pise o meniKud ćeš originalnije,
Cura sa kojom si bio tri puta (platio susret) kaže da imaš žvalje bolesne !
Cura ti kaže da nećeš nikad više moći da budeš sa no njom da platiš ne znam koliko novca !
Cura ti kaže da imaš bijednu i jadnu malu ćunu (čitaj kurčić k'o smoki) i da si živa hodajuća zaraza !
Svakom normalnom muškarcu kada bi ovo neka djevojka rekla skočio bi sa mosta u rijeku !
Obzirom da si ti nama već dobro poznati neizliječivi umni bolesnik koji umjesto mozga u glavi ima stitopol izdrobljeni od tebe se može samo očekivati da i dalje sjediš u svojem smrdljivom podrumu i kriješ se.
Ivane Mariću aka @Zdravko_Herbiko jadovane bijedni pogledaj kako te je Lidija osramotila i ispljuvala !
Idi pokrij se dekom i ne izlazi iz podruma barem godinu dana jadovane jadni !
Kakvo izivljavanje jadna? Nisam ti ja pisao da imas sifilis nesretniceUpamtit ces ti izivljavanje nad Lidijom jer si mislio da mozes i smijes i ti i ta konkurencija sto ti je diktirala kako da me ofirate i unistite oboje ste zaraze i ti i alma pa sa sebe prebacujete
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|