Zdravko_Herbiko
Active member
Get your ass to Mostar066278871
#crnka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Get your ass to Mostar066278871
#crnka![]()
Marija maserka Mostar na fb
Mozes li ti dati recenziju o njojMarija maserka Mostar na fb imali netko iskustva
Tako je to s kuravama. Dogovoris i ispaleMa s Crnkom se bio dogovorio u 11h..dosao na lokaciju u 15h..ne javlja se na pozive, i na poruke..cuo se telefonom..a uvijek sam fair i korektan lik i vise od toga.
U mom slucaju nije ispala korektna.
Zaljubila sesta bi sa Lidijom ovde?
Previše si zauzeta066278871
#crnka![]()
Ček malo, pišeš da si se dogovorio u 11 sati da bude susret, ti otišao u 15 sati, čak cijela 4 sata si kasnio i sada je ona kriva i ona nevalja !?Ma s Crnkom se bio dogovorio u 11h..dosao na lokaciju u 15h..ne javlja se na pozive, i na poruke..cuo se telefonom..a uvijek sam fair i korektan lik i vise od toga.
U mom slucaju nije ispala korektna.
Glupi maloćunaš, procitaj opet, pa opet i tako 10 puta, mozda skontasČek malo, pišeš da si se dogovorio u 11 sati da bude susret, ti otišao u 15 sati, čak cijela 4 sata si kasnio i sada je ona kriva i ona nevalja !?
Dobar si majstore, i ti i ovaj @tetejac321 !
Ne kontas..dogovorili se tad telefonom..Ček malo, pišeš da si se dogovorio u 11 sati da bude susret, ti otišao u 15 sati, čak cijela 4 sata si kasnio i sada je ona kriva i ona nevalja !?
Dobar si majstore, i ti i ovaj @tetejac321 !
PpHitno mi trebaju informacije o ovoj iz Tuzle u Ircu sto je zna li iko ista o njoj kakva je jel čista itd
Planiram da idem pa čisto da pitam jel ko bio kod nje
Hitno mi trebaju informacije o ovoj iz Tuzle u Ircu sto je zna li iko ista o njoj kakva je jel čista itd
Pozz moze li komtakt te oz tz IracHitno mi trebaju informacije o ovoj iz Tuzle u Ircu sto je zna li iko ista o njoj kakva je jel čista itd
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |