A gdje da idem, zenica, mostrar, brcko...cini se cura je iz sih mjestaslobodno kupi bon, provjereno, drugi put kada odes nece trebat bon..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gdje da idem, zenica, mostrar, brcko...cini se cura je iz sih mjestaslobodno kupi bon, provjereno, drugi put kada odes nece trebat bon..
u tome ucestvuju uvijek najmanje dvije osobe.. prema tome ne jedi govna retardu...
Ti si jedan pacenik kojeg, ja mislim, niko za drustvo ne voli...vjetovatno te i zene uvijek odjebu kad te upoznaju...seres ko foka i pametujes, svakom loncu poklopac, a uvijek si van teme...a jedini retard si ti ovdje, jet ti si umislio da je forum tvoj...u tome ucestvuju uvijek najmanje dvije osobe.. prema tome ne jedi govna retardu... zaobidjess
Ja samJeste da je greska i onda block hahahahaha
Moze kontakt od nine?Nina iz Tuzle je korektna dama, za mene jako fina, zgodna, kulturna. Pozdrav Nini
Poz jesi li nasao kojo kontakt djevojaka iz tuzle?Ima li neko kontakt djevojke iz tuzle ili okoline?
Kakav kompleks, ti si i dosao ovdje da lijecis frustracije...vjerovatno si svuda crna ovca...i ne kaze se ajde, nego hajde papak jedan.ajde dee... ma sta kazess.. ))))))))))))) mozes mislit d atrebam sa Ivan MAric da se druzim ili ne dao bog sa tobom.. ))))))))))))))))
Može kontaktmala od 140kg zive vage...
Prijatno, ubode li sta danas?LAKU NOC PRIJATNO VECE
JokPrijatno, ubode li sta danas?
Orašljaninu, nije valjda da si toliko pao u očaj da bi j*bo i mješinu od tonu i po ??Može kontakt
U svakom jeziku je ispravno hajde, a ne ajde, nema veze sa Sarajevom ili bilo kojim gradom, ljakse.ma sta kazess... nismo svi iz sarajva mozda )))) buahahahahahhah
Valja probatOrašljaninu, nije valjda da si toliko pao u očaj da bi j*bo i mješinu od tonu i po ??
Ne moze 100% sigurno posalji pa nam javi kako budeImam pitnke, pve sto traze x bon da kupis ša da posaljes sliku s prekrivena dva broka dali i n taj nacim moze te zeznuti iskoristititi taj x bon?
Može i njezin kontaktima i SilviaX, ona je zgodna bas, ali sto bi rekao Ivan MAric, skuupaa, hoce 60 KM za pola sahata
Mislim da bi ti pristajao nadimak teretnjak...veliss brdjanine...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|