Vidite momci, da vam brat nesto objasni. Nemojte traziti transparentne kurave po netu i placati im za sex. To su zene koje su se pomirile sa cinjenicom da su kurve i nije im to problem za javnost. To su zene koje bubaju bogovske cijene 200-300KM sat vremena, jer znaju da ce se ubosti 2-3 debila dnevno i dati taj kes. Naplate 200-300KM a za ne vrijede ni 50. Prosao sam kroz 90% danasnjih po Sarajevu i sve su to matorke, alkoholicarke, narkomanke i gabori. Gdje kad udjes pozuruje te da sto prije svrsis i izadjes. Ne uzivaju u sexu, vec te samo pozuruju i na sve zivo sto im zatrazis one se zale ili cak prijete nekim grdosijama. O onim izbjeglicama iz Ukrajine, Rusije, Brazila sto izgledaju prosjecno uzivo i nude 600KM za sex ne zelim ni da pricam. Evo banujte me sa grupe, ali samo vam kazem vi ste DEBILI jer ih ganjate.
Ja sam otisao u slogu jednom i upoznao groficu pamy, realno nije nesto picka, ali ima silikone sestice, napuhana usta, uziva i jako se dobro jebe. Platio joj 50KM... Nakon toga opet je zvao, kaze zauzeta, pa mi nastelila drugaricu, isto silikonjaru jos bolju od nje, dobro se jebe, uredna cista sve vrh, 100km.
Otiso u valter, zavrsio instagram:ramayana_________ za 100KM, picka avion, sex ko u prici...
Poenta moje price je da treba izaci na mjesta bluda kao sto je Walter, Dorian, Bakus, Sloga i te picke materine. Tu ces naci relativno dobre picke koje su u blagoj/teskoj finansijskoj krizi koja je uzrokovana njihovim bludnim nacinom zivota, pa bi i dale picke za koji dinar cisto da se izvade, ALI DA NIKO NE ZNA, jer ih je strah da ne budu otkrivene. One obicno imaju par stalnih musterija, zatvoreni krug, gdje ne zna niko.Ne trazite po netu, izadjite napolje!