Od svega nabrojanog mislim da je ona u odnosu na druge inteligentna i zna kako zadrzati klijente...Jedina osoba kod koje sam se zadrzao je Marina.
Energija,kultura,higijena ,obline.
Alma Negra i Barbi je bila na Stupu prije tri god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od svega nabrojanog mislim da je ona u odnosu na druge inteligentna i zna kako zadrzati klijente...Jedina osoba kod koje sam se zadrzao je Marina.
Energija,kultura,higijena ,obline.
Alma Negra i Barbi je bila na Stupu prije tri god.
Daj bona Maky neku drugaricu jebemu mišaJojjoj sta mi radis, da moram u Bihac dolaziti jer si zagoreo
Bio sam ja kod nje na masazi 2018.Radila je iskljucivo masaze i bila je studentica tada.Moze kontakt
Moze broj u ppIma brate Jelena top picka plavaka ako mislis na tu ima nekih 30 godina , zgodna bas .
Moze brojJe li mladja na istom broju?
Maloćunašoooo pa djes' cunastosenedizedokusupaknedobijedrugucunu ziv li si.. ne prepoznah te po slici bgte.. nekadfin te nije prijavio jer nisi spamao.. no i dalje smartam da si retard i da ce te opeet prijaviti ako budess zlocesst.. buahahahhah...
Slabo, nece ni u Mostar, uhvatila se Sarajevske kasabe@Crnka sunce moje milo hoce li te vidjeti Banja Luka. Imas ovdje puno fanova
U poslijeratnom Sarajevu prva poznata prostitutka nije imala jednu nogu,i radila je u Velikom parku,po legendi.U zadnjih deset godina jedini pravi na nešto nalik,tj.lažem,fakat je bila prava mačka iako sa malo više kila,je bila Dada sa AP,radila u Tibri,Aerodromskom...ne radi više.Sve ostale su krezube,nidje veze baburine koje samo gledaju da vam uzmu lovu što prije,a vama se od gadjenja isto žuri da ih zaboravite što prije
Al svrati u Travnik, usput je ... :*Jojjoj sta mi radis, da moram u Bihac dolaziti jer si zagoreo
O kojoj pricas...Bio sam ja kod nje na masazi 2018.Radila je iskljucivo masaze i bila je studentica tada.
Na pik.ba se s vremena na vrijemebpojavljujebprofil sa njenim imenom ,na viberu stoji slika lica mlade djevojke koja podsjeca na nju.
To je lazni profil,trazi x bon.
Cisto oprez.
Ma ljubavi moja jedina, imala ti sise ili nemala ja tebe vodim u svoje odaje da mi hudeš sultanija jedna jedina i prava !moj jedini invaliditet je sto nemam sisa haahhahaahaaha
Moze br u inbox066278871
Koji si ti simp , aj gurni paču u wc šolju i pusti voduMa ljubavi moja jedina, imala ti sise ili nemala ja tebe vodim u svoje odaje da mi hudeš sultanija jedna jedina i prava !
Vidim sinoć si pravo sijelo i besjedu napravila na forumu, još je samo falilo meze i pokoja čašica da se trzne
Samo nemoj ljubavi da mi koketišaš i obračaš pažnju na pojedine kokošare i jajare ovdje koji pričaju šuplju priču a nemaju za Smoki u džepu.
Eto mene u Sarajevo ako Bog da InshAllah iduće sedmice i ja ću te pokriti za cijeli mjesec u svakom smislu ne brini mi se ništa.
Neće po mojoj ljepotici plaziti pojedini kokošari jajare to obećajem !
@Crnka moja jedina...ljubav moja...subdina moja !
MeriemO kojoj pricas...
Na pik.ba kladionicar koristi njen nick za xbonove.O kojoj pricas...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|