Ma nije uopste to ta, ova meriem je prestala raditi prije 4 god.Na pik.ba kladionicar koristi njen nick za xbonove.
Registrovan kao Merijemmeri92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije uopste to ta, ova meriem je prestala raditi prije 4 god.Na pik.ba kladionicar koristi njen nick za xbonove.
Registrovan kao Merijemmeri92
Pa o tome i pricam.Ma nije uopste to ta, ova meriem je prestala raditi prije 4 god.
Pusenje bez kondoma?!Pa i dolaze na par dana da pokupe od ovih tatinih sinova.Kakvo je ovo ludilo sa ovim strankinjama u bl, na 300 eura skočila tarifa, sve mi se čini da će ubrzo da se vrate odakle su došle, i to još za pušenje bez kondoma traže 50 eura doplate ako ništa bar je Grace sa CDC-a došla, mala je bomba a duplo jeftinija. Pa ona brazilka maya za 200 eura u sve rupe jbt, a ludnica kako te dobro odradi
Aj navrati i do mostara koji danSarajevo 066278871
#crnka
Navikle na kozojebe po pustinjskim oazama i azijskim ponutračama.Kakvo je ovo ludilo sa ovim strankinjama u bl, na 300 eura skočila tarifa, sve mi se čini da će ubrzo da se vrate odakle su došle, i to još za pušenje bez kondoma traže 50 eura doplate ako ništa bar je Grace sa CDC-a došla, mala je bomba a duplo jeftinija. Pa ona brazilka maya za 200 eura u sve rupe jbt, a ludnica kako te dobro odradi
A oni naravno da pokupe bolestinu u najmanju r uku klamidiju,sifilis ili hpv.Pusenje bez kondoma?!Pa i dolaze na par dana da pokupe od ovih tatinih sinova.
Strankinje se tako gotive, putuju svijetom i usput zaradjuju dobru lovu, a niko ih ne poznaje. Nisu sve nase otisle u Njemacku ali koje jesu pametne su, tamo sve legala sve se dogovara otvoreno, puno manje sanse da dobiju neku bolest (mislim da se po zakonu moraju testirati na svakih par mjeseci).Strankinje dolaze a one domace otisle u Njemacku ili se udale.
Neke ozenili likovi koji 100 % znaju cime su se bavile.
Svugdje mogu pokupiti bolest,jer kondomi pucaju,spadaju.Jedina razlika kada rade legalno moraju se testirati redovno.Strankinje se tako gotive, putuju svijetom i usput zaradjuju dobru lovu, a niko ih ne poznaje. Nisu sve nase otisle u Njemacku ali koje jesu pametne su, tamo sve legala sve se dogovara otvoreno, puno manje sanse da dobiju neku bolest (mislim da se po zakonu moraju testirati na svakih par mjeseci).
Jesi li to maksuz iz Bihaca dosao?SELMA IZ ILIJASA JE TOP CRNKA PUNIJA
I mene zanima.Jel ko kontaktirao Morena sa cityoflove?? Iskustva nesto?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|