Idi vise u 3 p.m kretenu, ti i tvoja sranja i pametovanja, mjesecima sviraš kurcu ovdje, za sve imas odgovor, pametuješ kao da si 2 fakulteta završio, izbriši profil i odjebi majmune.veliss brdjanine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi vise u 3 p.m kretenu, ti i tvoja sranja i pametovanja, mjesecima sviraš kurcu ovdje, za sve imas odgovor, pametuješ kao da si 2 fakulteta završio, izbriši profil i odjebi majmune.veliss brdjanine...
Teretnjak zvani nikadfin...koje marke brdjanine?!
Debilu pogledaj malo bolje od kada sam član, jebem te nepismena.kak ti znas da ja to mjesecima radim ako si clan tek ni 20 dana majmune.. ili si toliko retardiran da si procitao sve ove silne stranice na forumu
Debilu pogledaj malo bolje od kada sam član, jebem te nepismena.
kak ti znas da ja to mjesecima radim ako si clan tek ni 20 dana majmune.. ili si toliko retardiran da si procitao sve ove silne stranice na forumu
Teretnjak zvani nikadfin...
koje marke brdjanine?!
Ovdje jeb*enije i opasnije nego na Solunskom frontu...Idi vise u 3 p.m kretenu, ti i tvoja sranja i pametovanja, mjesecima sviraš kurcu ovdje, za sve imas odgovor, pametuješ kao da si 2 fakulteta završio, izbriši profil i odjebi majmune.
Valja li cura slike su fine ali ...slobodno kupi bon, provjereno, drugi put kada odes nece trebat bon..
Meni rekla da je iz Travnika sad ne znam sta recMeni rekla da je iz zenice. Prevara ziva samo na blok
Hajde ti objasni sto ce "njoj" x bonImam pitnke, pve sto traze x bon da kupis ša da posaljes sliku s prekrivena dva broka dali i n taj nacim moze te zeznuti iskoristititi taj x bon?
On ti je frustriran jer ima malu ćundaru, tako dne uzimaju mu za zlo , ne zovem ga džaba maloćunašTeretnjak zvani nikadfin...
Ti kad si se rodio, starci ti nisu znali jel ćundara il pikica do tvoje 7 godine i jel si on il onaima li frustriranijeg od tebe na ovom forumu i sire Ivane Maricu.. Mostra takvog imbecila skoro vidio nije
Ima u Mostaru javi se u inboxDa li ima neka djevorka da radi piss i rimjob znaci ona meni rimjob a ja njoj piss ako ima neka se javi ili neka mi neko broj ostavi
bio sam ja u par navrata, onako, jeste malo krupnija, ne debela...Jel neko bio kod ove maye brazilke vec je u vise navrata dolazila.
Jel sta vrijedi.
Cini se da je malo bucmasta
Vidi mu nešto glOve...k'o da mu je babo Sejo BrajlovićNajnovija vijest Dnevnik.ba
Ivan Marić iz Mostara ex @Mostar83 a sadašnji @Zdravko_Herbiko kao "dragovoljac"...
(op.a) preuzeto od jednog člana foruma
Bila je Ema top riba, imala nekad profil na smokviU poslijeratnom Sarajevu prva poznata prostitutka nije imala jednu nogu,i radila je u Velikom parku,po legendi.U zadnjih deset godina jedini pravi na nešto nalik,tj.lažem,fakat je bila prava mačka iako sa malo više kila,je bila Dada sa AP,radila u Tibri,Aerodromskom...ne radi više.Sve ostale su krezube,nidje veze baburine koje samo gledaju da vam uzmu lovu što prije,a vama se od gadjenja isto žuri da ih zaboravite što prije
Hvala buraz.bio sam ja u par navrata, onako, jeste malo krupnija, ne debela...
jako je uredna,cista,mirisljava i prica pomalo engleski. tj solidno..
meni je ona sasvim ok
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|