BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Danas sam zvao preko 20 brojeva sa cityoflove regija Sarajevo . Pola neaktivni brojevi pola ogranicili broj poziva , neke nece da se jave. Ima li ko neku provjerenu da preporuci neda mi se vise trazit .

Brate ovaj se forum pretvorio u svadje i rasprave pa nema smisla idite u pp pa se svadjajte. Jesmo li toliko primitivni da ne mozemo pisati i razmjenjivati iskustva na normalan nacin? I gdje su moderatori da banuju ako se nadje neka budala da vrijedja nekog bez razloga???
Baš tako uzas..ovo je samo jos jedan pokazatelj dosadnih bolesnih umova.Nek se prepiru privat al stalno gledaju nebili im se tko prikljucio

Danas sam zvao preko 20 brojeva sa cityoflove regija Sarajevo . Pola neaktivni brojevi pola ogranicili broj poziva , neke nece da se jave. Ima li ko neku provjerenu da preporuci neda mi se vise trazit .
Drug probaj sa citya "vana" piasi joj na vhatsap...ja bio par puta,cista,uredna,mlada...malo je digla cijenu I dolazio u hotel,nema svoj smjestaj. Poz

jest, da se pita ovih tastatura ratnika.. i tastatura jebaca za 35KM.. to gori zemlja.. to se jebe na sve strane, itd itd.. nego jebes njih, cura mlada, 23g., zgodna, nema velike sise ali ima ih :) jebe se za novac a ne za bonove.. jel skupo dat joj 60KM za pola sahata.. ili za pola sata kako bi vjerovatno rekao ovaj pismeni sarajlija..
Pozz druze. Jel moze u pp broj od te male .....?

Ako niste ništa pronašli za Brčko i ako ste isključivo ozbiljan i diskretan muškarac javite mi se ja ću vam dati kontakt od jedne jako lijepe i mlade djevojke sa područja Brčko distrikta koje nema nigdje u oglasima i sl.
Naglasio bih samo da nije jeftino tako da ako očekujete nešto tipa 50-100 km onda nemojte ni pokušavati i gubiti vrijeme.

Lp
Salji broj

Ima li neko neki kontakt iz Sarajeva a da nije Bosmal, Crnka i debela Aida... Ja imam nekoliko brojeva kojih nema u oglasima ali bi zaista volio naci nesto novo. Ako neko ima neka se javi za razmjenu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh