Rules
Active member
Ma nema u TZ nista, barem ja nisam upio naći.Tuzla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nema u TZ nista, barem ja nisam upio naći.Tuzla?
Moze i u pp naravnoPozdrav,kako doci do Marine domine sa stupa ? Ima li neki kontakt.
Imaš na OLX-u sve njene kontakte kao i na CoL. Mislim da je još u Banja Luci, jer je obnovila oglas!Pozdrav,kako doci do Marine domine sa stupa ? Ima li neki kontakt.
Moze li link tog olx ja nikako ne mogu da nadjem,a na ovaj broj sa col se na javlja..Imaš na OLX-u sve njene kontakte kao i na CoL. Mislim da je još u Banja Luci, jer je obnovila oglas!
Na ovo što sam napisao, vas 5 mi se javilo u inbox sa pitanjem jel stvarno ima 2 djece, jel mozda hoćete da je zenite ili nemam poima šta već pa vam je toliko bitno dali ima ili nema djecu.
"DR_Marina_dom" nemojte poruke slati već normalno nazovite. Ne radi se o prostituciji, djevojka jednostavno pruža samo usluge masaže! Djevojka je korektna i lijepo vam prije tretmana sve objasni, nemojte nikoga uznemiravati ako nemate namjeru da dolazite i da oduzimate nečije vrijeme da bi se samo raspitivali kakve usluge nudi i za koliko novca...Moze li link tog olx ja nikako ne mogu da nadjem,a na ovaj broj sa col se na javlja..
Ima, nisi uspio naći nažalost...Ma nema u TZ nista, barem ja nisam upio naći.
Naravno,zato mi i treba.. nego ne mogu da je dobijem danima.. hvala svakako drug"DR_Marina_dom" nemojte poruke slati već normalno nazovite. Ne radi se o prostituciji, djevojka jednostavno pruža samo usluge masaže! Djevojka je korektna i lijepo vam prije tretmana sve objasni, nemojte nikoga uznemiravati ako nemate namjeru da dolazite i da oduzimate nečije vrijeme da bi se samo raspitivali kakve usluge nudi i za koliko novca...
U Bl je Marina trenutno do kad ce biti nzmNaravno,zato mi i treba.. nego ne mogu da je dobijem danima.. hvala svakako drug
Ne može broj od Marine, to je lični podatak! Ako se potrudite i pročitate par zadnjih poruka na forumu sve vam je servirano na izvolte'...Moze li broj od marine
Ma gdje ce se oni malo pomuciti pa vracati unazad nemoj biti tako grub prema njima hahahaha joj jebo majku sve neki debili da im je servirat trebu na tanjiru da guze i tad bi pitali i zapitkivali sto su ti gacice crvene sto nisu sarene jebem te drzavoNe može broj od Marine, to je lični podatak! Ako se potrudite i pročitate par zadnjih poruka na forumu sve vam je servirano na izvolte'...
ima li neki kontakt od te Ane?Moze li kakav info za romkinju ili kontakt, opcenito ciganke me zanimaju ako im ko info neka javi ili ovdje ili na pp
Greska u kopiranju linka!
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|