Moze brojmoze broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze brojmoze broj
Moze brojKoja je to u mostaru. Ima li oglas
Onda otvoriti novu.Viber grupa postoji i sada, upravo inicirana preko ovoga foruma. Ali naravno i blokirana je zbog pojedinaca čije su objave samo napravile djevojkama dodatne probleme.
Hahahaha zbog cega ? Sta je reci, zar je losa ? Ja nisam bio, procitao sam samo oglas, pisao sam. Osjetio sam da je nekako bahata i haj cao.. i kao poslije prijeti iznijet cu ovo javno, bices prijavljen itdKatastrofa... ne bih nikome preporucio.
Moze broj
Mozel se broj dobiti od te iz Zalika
Već sam u grupi, ali neće tu baš biti korisnih informacija. U staru grupu možete ući ali bez razmjene poruka u ćaskanju, jedino pojedinačno možete. Tamo je ostalo dosta informacija koje možete pregledati u istoriji ćaskanja. Ima korisnih stvari ali nemojte djevojke bez potrebe uznemiravati.Join Group
invite.viber.com
Ma higijena 0 bodova. Visak kila, samo leži kao klada, ne da da se mijenjaju poze... katastrofaHahahaha zbog cega ? Sta je reci, zar je losa ? Ja nisam bio, procitao sam samo oglas, pisao sam. Osjetio sam da je nekako bahata i haj cao.. i kao poslije prijeti iznijet cu ovo javno, bices prijavljen itd
Moze li link od stare grupe? LpVeć sam u grupi, ali neće tu baš biti korisnih informacija. U staru grupu možete ući ali bez razmjene poruka u ćaskanju, jedino pojedinačno možete. Tamo je ostalo dosta informacija koje možete pregledati u istoriji ćaskanja. Ima korisnih stvari ali nemojte djevojke bez potrebe uznemiravati.
Tako je , lijena samo se izvali , stenje ko krava i ruzna ko lopov , katastrofa .Elma je nigdje veze kao da konja gledas kad je jebes a i ko kaze da je dobra u sexu onda on vjerovatno nije drugo nista probao
Pronađi sam pa se prijavi i pregledaj poruke. Imaš link na stranici ovoga foruma br. 35Moze li link od stare grupe? Lp
Udala se ona ali radi ona druga sto je bila s njom samo sad u Lukavici..nedavno sam bio kod njeKod KSC u onoj novoj zgradi...prizemlje/suteren..odmah pored Ulaza
Imas elmu gore broj, doce sigurno.Pozdrav ekipa, jel ima sta u Rajlovcu svako malo sam na carinskom terminalu imal neka solidna djevojka u blizini ili neka da bi dosla onako da me malo opusti u kamionu??
Bio sam ja. Ne izgleda lose, ali najgori sex koji sam ikad imao.Jel ko bio kod Elle u zadnje vrijeme da ispriča kako mu je bilo? U kakvom te stanju dočeka? Vrijedi li otići
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|