120 pola sataPosto je ?
150 40 minuta
ja je zezao da trebam stopericu ponijeti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
120 pola sataPosto je ?
Kreno posao nakon danas smanjila 5min hahahahah120 pola sata
150 40 minuta
ja je zezao da trebam stopericu ponijeti
Kreno posao nakon danas smanjila 5min hahahahah
Da, al opet stigla 2 djece da rodiJel tačno sto kaze da ima 22 godine?
Broj iz bl?Moze br.od te iz Doboja
Može broj od djevojke iz BL?Pozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Ljudi ovaj je blokiran tražio 30 km dopunu prestanite vise traziti broj pozzzMozel broj
Na ovo što sam napisao, vas 5 mi se javilo u inbox sa pitanjem jel stvarno ima 2 djece, jel mozda hoćete da je zenite ili nemam poima šta već pa vam je toliko bitno dali ima ili nema djecu.Da, al opet stigla 2 djece da rodi![]()
Prevara, traži xbonJel ko bio kod ove nikoline iz oglasa?? Pise kao nova ovde
Ocekivano gdje got na slici dobra maca uvijek prevaraPrevara, traži xbon
Moze li kakav info za romkinju ili kontakt, opcenito ciganke me zanimajuPozz momci..nisam ulazio na forum par mjeseci..
Bila je ona dobra Ana s Mejtasa kod KSC u onom suterenu...imala tetovazu na ledjima..nije losa ima 31/32 godine..
Ona debeljuca Romkinja kod Vile parka..bezze vala..
Bila je jedna predstavila se kao Sejla..plavka u 30tim..izgleda mrsava..konto biti ce mi bezze...haos zenska..fantastican seks..u onoj zgradi sto gleda na pomocni Zeljov i Dvoranu...
Kakve su ti klinke s Chwile_Bosmala?
Ma nema u TZ nista, barem ja nisam upio naći.Tuzla?
Moze i u pp naravnoPozdrav,kako doci do Marine domine sa stupa ? Ima li neki kontakt.
Imaš na OLX-u sve njene kontakte kao i na CoL. Mislim da je još u Banja Luci, jer je obnovila oglas!Pozdrav,kako doci do Marine domine sa stupa ? Ima li neki kontakt.
Moze li link tog olx ja nikako ne mogu da nadjem,a na ovaj broj sa col se na javlja..Imaš na OLX-u sve njene kontakte kao i na CoL. Mislim da je još u Banja Luci, jer je obnovila oglas!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|