Moze broj
Mozel se broj dobiti od te iz Zalika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj
Mozel se broj dobiti od te iz Zalika
Već sam u grupi, ali neće tu baš biti korisnih informacija. U staru grupu možete ući ali bez razmjene poruka u ćaskanju, jedino pojedinačno možete. Tamo je ostalo dosta informacija koje možete pregledati u istoriji ćaskanja. Ima korisnih stvari ali nemojte djevojke bez potrebe uznemiravati.![]()
Join Group
invite.viber.com
Ma higijena 0 bodova. Visak kila, samo leži kao klada, ne da da se mijenjaju poze... katastrofaHahahaha zbog cega ? Sta je reci, zar je losa ? Ja nisam bio, procitao sam samo oglas, pisao sam. Osjetio sam da je nekako bahata i haj cao.. i kao poslije prijeti iznijet cu ovo javno, bices prijavljen itd![]()
Moze li link od stare grupe? LpVeć sam u grupi, ali neće tu baš biti korisnih informacija. U staru grupu možete ući ali bez razmjene poruka u ćaskanju, jedino pojedinačno možete. Tamo je ostalo dosta informacija koje možete pregledati u istoriji ćaskanja. Ima korisnih stvari ali nemojte djevojke bez potrebe uznemiravati.
Tako je , lijena samo se izvali , stenje ko krava i ruzna ko lopov , katastrofa .Elma je nigdje veze kao da konja gledas kad je jebes a i ko kaze da je dobra u sexu onda on vjerovatno nije drugo nista probao
Pronađi sam pa se prijavi i pregledaj poruke. Imaš link na stranici ovoga foruma br. 35Moze li link od stare grupe? Lp
Udala se ona ali radi ona druga sto je bila s njom samo sad u Lukavici..nedavno sam bio kod njeKod KSC u onoj novoj zgradi...prizemlje/suteren..odmah pored Ulaza
Imas elmu gore broj, doce sigurno.Pozdrav ekipa, jel ima sta u Rajlovcu svako malo sam na carinskom terminalu imal neka solidna djevojka u blizini ili neka da bi dosla onako da me malo opusti u kamionu??
Bio sam ja. Ne izgleda lose, ali najgori sex koji sam ikad imao.Jel ko bio kod Elle u zadnje vrijeme da ispriča kako mu je bilo? U kakvom te stanju dočeka? Vrijedi li otići
A koja je ta u lukavici, zvao sam je ne javlja se.Udala se ona ali radi ona druga sto je bila s njom samo sad u Lukavici..nedavno sam bio kod nje
Ne znam jesi li ovu zvao, sad cu ti poslati u poruke broj.A koja je ta u lukavici, zvao sam je ne javlja se.
Ni viber ni nista.
HvalaNe znam jesi li ovu zvao, sad cu ti poslati u poruke broj.
Ovo je realan broj, dva puta bio extra lijepa zgodna raja pravaSta je ovo sve neke sa nazivima Aaa, anaar, aaaa, ana.
Ovo neko pusta bezveze brojeve ili su stvarne osobe iza
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|