publicagentBL
Active member
Banjaluka neka da nije s oglasa ?? I da ne trazi x bon 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze brojmoze broj
Ja sam pitao za misljenje i druge na forumu bas zbog toga sto se misljenja razlikuju. Ono sto ja znam i sto sam probao, mogu preporuciti ali sto ja nisam vidio i probao, naravno da cu pitati za misljenje jer mi jedno nije mjerodavno.Ovdje se vise ne zna ko pije a ko placa. Sve detaljno opisano i frajko kaze da nigdje nije procito iskustvo iz prve ruke a odjednom ima druga koji je navodno uzivo vidio curu. Nidje veze. Skidam kapu svim curama koje uopce imaju herca da imaju posla s takvim deblima i onda se pitate sto mnoge odustanu od toga ili postanu narkomanke. Ko da kupujete Ferrari. Marka ko tepsija. Zalosno
Koja je to?200 Kila brate, poslace ti sliku lica I sjebaces se ko I ja kad dodjes kod nje. Nako ko insan je ok, volis sex, Al samo Ako volis bas krupnije
I ja sam kod nje bio, sa Pala jeste.. Bas dobra bila.... samo prica punoZna li ko šta je sa djevojkom sa alipasina,nizi rast,crnka,sa pala ili han pijeska,nema je godinu dana
Jel ovo Nina iz Zalika ili neka nova?Raja evo iskustva za Mostar, maloprije sam bio kod one zene kod solitera pusenje ok sex nije los, ja sam je jebao sigurno 15 min i kaze mi treba aj da ti ga popusim ne mogu vise, tako da ako svrsavate brzo isplati se otic ako mozete duze izdrazt po meni ne bukvalno sam dao 80KM za 15 min kad je zoves preko telefona kaze pola sata 80KM, ima li neko broj za Mostar od neke izdrzljivije ili djevojke od rijeci da mi posalje u pp.
Mozel se broj dobiti od te iz ZalikaJel ovo Nina iz Zalika ili neka nova?
Bio sam ko nje, u Lukavici je, bucka niza, ok faca, masaza je ok i fino ga popusi, i opustena je skroz.Jeli neko bio na masazi kod neke s pika anana12 profil radi u lukavici? Rekla kao 100km s oral zavrsetkom a valjda moze i vise al dogovor po dolasku?
Ne znam sta ti znaci full, bio sam kod RiaDiaMond s ts-datinga, ni jedna zenska mi ga nije tako popusila ko ona.Ima li neko kontakt ili nesto od neke transice iz Sarajeva i okoline da je full![]()
Full znaci da je obrijana, zenstvena a ne muskarac koji je obukao grudnjakNe znam sta ti znaci full, bio sam kod RiaDiaMond s ts-datinga, ni jedna zenska mi ga nije tako popusila ko ona.
Drug koji grad je Silva lpSta je sa ove Silve sto je nova, trazi 150e...na slikama pravo dobro izgleda, jel ko bio? Meni ne odgovara sto do 21h samo moze.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|