Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošalji link instagramaNisu te ela i samira iskreno ove se sad neoglasavaju nigdje neg na instagramu pisao i dobio sta sam htio!
Pisite na instagramu trazite molite kumite dok nevide poruke hah
Moj savjet
I mene interesujeDali ima netko za Mostar za preporuciti broj.moze u pp
Da, bio kod Vete, Ruskinja je, ne estonka, minijaturna, ali pušenje odlično, seks ok, prijatna, fino smo proveli sat vremena.Ljudi je l isao ko kod ove dvije Estonke što su u BL, konkretno me interesuje Veta?
Nije losa idejaSta mislite da se otvori neka viber grupa
Dobra ideja, ajde otvorite.Sta mislite da se otvori neka viber grupa
U kom suterenu je radila ova sa mejtasa ?Pozz momci..nisam ulazio na forum par mjeseci..
Bila je ona dobra Ana s Mejtasa kod KSC u onom suterenu...imala tetovazu na ledjima..nije losa ima 31/32 godine..
Ona debeljuca Romkinja kod Vile parka..bezze vala..
Bila je jedna predstavila se kao Sejla..plavka u 30tim..izgleda mrsava..konto biti ce mi bezze...haos zenska..fantastican seks..u onoj zgradi sto gleda na pomocni Zeljov i Dvoranu...
Kakve su ti klinke s Chwile_Bosmala?
Viber grupa postoji i sada, upravo inicirana preko ovoga foruma. Ali naravno i blokirana je zbog pojedinaca čije su objave samo napravile djevojkama dodatne probleme.Sta mislite da se otvori neka viber grupa
Kod KSC u onoj novoj zgradi...prizemlje/suteren..odmah pored UlazaU kom suterenu je radila ova sa mejtasa ?
Moze brojmoze broj
Moze brojKoja je to u mostaru. Ima li oglas
Onda otvoriti novu.Viber grupa postoji i sada, upravo inicirana preko ovoga foruma. Ali naravno i blokirana je zbog pojedinaca čije su objave samo napravile djevojkama dodatne probleme.
Hahahaha zbog cega ? Sta je reci, zar je losa ? Ja nisam bio, procitao sam samo oglas, pisao sam. Osjetio sam da je nekako bahata i haj cao.. i kao poslije prijeti iznijet cu ovo javno, bices prijavljen itdKatastrofa... ne bih nikome preporucio.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|