onaj_tamo
Well-known member
A koja je ta u lukavici, zvao sam je ne javlja se.Udala se ona ali radi ona druga sto je bila s njom samo sad u Lukavici..nedavno sam bio kod nje
Ni viber ni nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koja je ta u lukavici, zvao sam je ne javlja se.Udala se ona ali radi ona druga sto je bila s njom samo sad u Lukavici..nedavno sam bio kod nje
Ne znam jesi li ovu zvao, sad cu ti poslati u poruke broj.A koja je ta u lukavici, zvao sam je ne javlja se.
Ni viber ni nista.
HvalaNe znam jesi li ovu zvao, sad cu ti poslati u poruke broj.
Ovo je realan broj, dva puta bio extra lijepa zgodna raja pravaSta je ovo sve neke sa nazivima Aaa, anaar, aaaa, ana.
Ovo neko pusta bezveze brojeve ili su stvarne osobe iza
Jeste realan broj i prezgodna cura za ovo i ja sam se iznenadio kad sam bio. Mlada je i bas opustena i faca vrhOvo je realan broj, dva puta bio extra lijepa zgodna raja prava
Ne koristi niViber ni what Up+387 66 278 871
Ana, stup preko puta Vise
Koristi ja cijelu komunikaciju imao na Viberu s njom. I kad sam dosao ispred i sve.Ne koristi niViber ni what Up
Jedino ko ima živaca pa da prelista od početka forum pa da odabere i pozove, ovako javno odmah je osuđena na propast.Neće to funkcionisati ovako javno, da svaki idiot može pisati i tražiti brojeve a da ne nude nikakve informacije.
Propast će za par dana isto kao što je i stara propala.
Zato ako neko ima živaca da otvori novu grupu i preko pm da probere i pozove 20,30 likova koji su i ovdje ostavljali korisne informacije.
Bio sam i ja kod ove, samo da potvrdim da je ok izgled i faca, samo meni što se seksa tiče nije nešto aktivna, ostalo sve može proći...+387 66 278 871
Ana, stup preko puta Vise
samo meni što se seksa tiče nije nešto aktivna, ostalo sve može proći...
Nije ni sa mnom bila da se nesto trudi, dobro pusi pravo ali je sve nekako mrtvo.
Moze br.od te iz DobojaPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
120 pola sataPosto je ?
Jesil dobio br od te iz dobojaPozz moze meni od te iz Doboja
Jel tačno sto kaze da ima 22 godine?Bio sam i ja kod ove, samo da potvrdim da je ok izgled i faca, samo meni što se seksa tiče nije nešto aktivna, ostalo sve može proći...
DaaJel tačno sto kaze da ima 22 godine?
120 pola sata
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|