Hercegovac89
Member
Ako nije prevara cemu onda Xbon dodje covjek do tebe na vratima mu kazes pare na pokaz pa cemo salje pricati, naplatis koliko trazis, odradite posao i svi zadovoljni, bez oraha u dzepovima 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti drugaricu mozss nagovoriti da nesto kazes ma mozes i sestru al ne mozes reci da ti snimi onu stvar ok svako ima svoje mišljenje ja imam posla svakako i zadovoljnih musterija i kod njih nema kurvo kuje itd kao sto ovi sto kazu da je to prevara kurva koja bi se jebala i tako ponasaju odraz muskostiNetacno. Ne trebaju mi slike i da mi govori bilo sta. Dok je ne vidim uzivo nema tu iskrene namjere. Bon = prevara. Kraj priče.
Jest da su svi muskarci normalni tako i lijepe naravi i lijepih zelja cisti uredni svi bez droge alkoholizma pa ti da znas sta je i ko sve dolazio ne bi pisao to sto pisesAko nije prevara cemu onda Xbon dodje covjek do tebe na vratima mu kazes pare na pokaz pa cemo salje pricati, naplatis koliko trazis, odradite posao i svi zadovoljni, bez oraha u dzepovima![]()
Koja je ovo budala musko
Muskost Nivou kazem ja svako dobroKoja je ovo budala majkic
Imali neko broj tuzla i okolina ciganka broj ostviti viber ine razumijem. zašto bi pisao gluposti, jedna ima svaki put je vidim kako dole stoji, onda debela i nekad zna bit radnim danima pic related, ko je bio zna, nije ko prije kad je čitav put od husina bio pun kurvi
Nece me nazalost prihvatit a nije fejk profil..izgleda mi ko da ima potencijala ciganka mala pise da konobari u steku mozda uzivo dogovara samoInstagram ramajana_nana_1302 ta vam se kurva
Znas li neku da radi u leonhartu kazu da i ona oce datInstagram ramajana_nana_1302 ta vam se kurva
Nece ni mene da prihvati u cemu je cakaNece me nazalost prihvatit a nije fejk profil..izgleda mi ko da ima potencijala ciganka mala pise da konobari u steku mozda uzivo dogovara samo
Znam je ja sta te zanima?
ramajana_nana_1302 znas jeZnam je ja sta te zanima?
Neznam, ta ramajana je ciganka i jebe se za lovu, nemam vise brojaZnas li neku da radi u leonhartu kazu da i ona oce dat
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|