Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece me nazalost prihvatit a nije fejk profil..izgleda mi ko da ima potencijala ciganka mala pise da konobari u steku mozda uzivo dogovara samoInstagram ramajana_nana_1302 ta vam se kurva
Znas li neku da radi u leonhartu kazu da i ona oce datInstagram ramajana_nana_1302 ta vam se kurva
Nece ni mene da prihvati u cemu je cakaNece me nazalost prihvatit a nije fejk profil..izgleda mi ko da ima potencijala ciganka mala pise da konobari u steku mozda uzivo dogovara samo
Znam je ja sta te zanima?
ramajana_nana_1302 znas jeZnam je ja sta te zanima?
Neznam, ta ramajana je ciganka i jebe se za lovu, nemam vise brojaZnas li neku da radi u leonhartu kazu da i ona oce dat
A znači ko pošalje xbon on je uredan, nije pijan i nije drogiraniJest da su svi muskarci normalni tako i lijepe naravi i lijepih zelja cisti uredni svi bez droge alkoholizma pa ti da znas sta je i ko sve dolazio ne bi pisao to sto pises
Da se nadovezem xbon prevara i tocka , a ti da imas zadovoljnih musterija ne bi ovdje se oglasavao.Ti drugaricu mozss nagovoriti da nesto kazes ma mozes i sestru al ne mozes reci da ti snimi onu stvar ok svako ima svoje mišljenje ja imam posla svakako i zadovoljnih musterija i kod njih nema kurvo kuje itd kao sto ovi sto kazu da je to prevara kurva koja bi se jebala i tako ponasaju odraz muskosti
Zanemaricemo to sto na instagramu koristis slike djevojke iz Venecuele. Da li si upoznata sa clanom 187. krivicnog zakona BiH?Muskost Nivou kazem ja svako dobro
nije lik, cura je ali bavi se sakupljanjem bonova, boli je ona stvar, mozes da joj cujes i glas i dobijes slike bez lica, posaljes li bon cao djaci..napravit neki profil s punim imenom i prezimenom ofiraš se totalno, te tvoje gluposti što navlačiš ljude da ti šalju xbonove to ne prolazi više ni kod djedova, još mi pišeš po profilu gluposti
xbon - prevara, to nema nigdje ni u bosni ni u svijetu, gdje je legalna prostitucija za ta sranje traženje amazon bonova se ide u zatvor radi prevare, ako si lik neki odjebi ako si stvarno cura javi se u pp da pošteno zaradiš ako hoćeš, lp
zasto nemoze snimit onu stvar, pa nema serijski broj da se zna cija je... ccccTi drugaricu mozss nagovoriti da nesto kazes ma mozes i sestru al ne mozes reci da ti snimi onu stvar ok svako ima svoje mišljenje ja imam posla svakako i zadovoljnih musterija i kod njih nema kurvo kuje itd kao sto ovi sto kazu da je to prevara kurva koja bi se jebala i tako ponasaju odraz muskosti
Znaci ako ti kupim xbon onda nisam alkoholicar ili narkoman?Jest da su svi muskarci normalni tako i lijepe naravi i lijepih zelja cisti uredni svi bez droge alkoholizma pa ti da znas sta je i ko sve dolazio ne bi pisao to sto pises
Dobro veče iZanemaricemo to sto na instagramu koristis slike djevojke iz Venecuele. Da li si upoznata sa clanom 187. krivicnog zakona BiH?
Ko radi zarade ili druge koristi nudi seksualne usluge ili navodi i podstiče drugog na pružanje seksualnih usluga ili na bilo koji način učestvuje u organizovanju ili vođenju pružanja seksualnih usluga , kazniće se kaznom zatvora u trajanju od šest mjeseci do pet godina.
mozes li i meni poslat ako ti nije probSarajevo ako ko zeli moze u pp dobit br provjeren
a sta onda trazis na ovom forumu tope... ak imas gospodju kod kuce koju vjer. svi drugi jebu cesce nego tiNe znam zašto tražite žene na brzaka i za lovu, pa kakvih gospođa ima, još ti većeru napravi, izkarinđa te do zore, a lova ti ostane u padže.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|