dali moze broj?Ako ima ko veceras Bijeljina i okolina da zeli druzenje nek se javi ovdje privatnom porukom, devojka 20g plava, zgodna, diskretno, u guzu moze..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dali moze broj?Ako ima ko veceras Bijeljina i okolina da zeli druzenje nek se javi ovdje privatnom porukom, devojka 20g plava, zgodna, diskretno, u guzu moze..
Pozdrav jesi ti bio kod mene kad sam ja prevara izvini nisam te prepoznala napravila sam ovo sranje specijalno radi tvog ovog komentara..kmajkic prevara, kod sandre sam bio, prava je
Žena misli da smo mi muškarci budale sva sreća pa ima ovaj forum gdje vidimo da od 100 ljudi koji su uzeli x bon I poslali sluha kurca ostali a minus 100 do 200 kmPozdrav svima dobila sam link za ovu stranicu, ne vjerujte svima ovdje ima svega čitam neki pisu prevara nit su bili niti sta svako svoje ima zasto i kako radi, procitala sam objavu bon prevara pa me oci zaparale ne bi ja da ispastam u svemu tome nismo svi isti toliko i pozdrav
Žena misli da smo mi muškarci budale sva sreća pa ima ovaj forum gdje vidimo da od 100 ljudi koji su uzeli x bon I poslali sluha kurca ostali a minus 100 do
Glasovne poruke ne znace nista nek ona tebi snimi grudi i izgled i nek kaze nesto sto ti zelis pa saznas nesto viseSvaka koja pomene riječ bon je prevara! Kraj priče. Eno i one Ene sto je kao u BL...salje neke glasovne poruke a u biti cilj je da uplatis bon.
Valjda ste dosad naucili majku mu.
napravit neki profil s punim imenom i prezimenom ofiraš se totalno, te tvoje gluposti što navlačiš ljude da ti šalju xbonove to ne prolazi više ni kod djedova, još mi pišeš po profilu glupostiPozdrav jesi ti bio kod mene kad sam ja prevara izvini nisam te prepoznala napravila sam ovo sranje specijalno radi tvog ovog komentara..
Ne mozes ti reci da je neko prevara kod koga nisi bio to je tacka i kraj a ti ides gdje se tebi svidja.. A da si prevaren bio to je druga prica, ovako samo mozes reci jeste tako je LPnapravit neki profil s punim imenom i prezimenom ofiraš se totalno, te tvoje gluposti što navlačiš ljude da ti šalju xbonove to ne prolazi više ni kod djedova, još mi pišeš po profilu gluposti
xbon - prevara, to nema nigdje ni u bosni ni u svijetu, gdje je legalna prostitucija za ta sranje traženje amazon bonova se ide u zatvor radi prevare, ako si lik neki odjebi ako si stvarno cura javi se u pp da pošteno zaradiš ako hoćeš, lp
Netacno. Ne trebaju mi slike i da mi govori bilo sta. Dok je ne vidim uzivo nema tu iskrene namjere. Bon = prevara. Kraj priče.Glasovne poruke ne znace nista nek ona tebi snimi grudi i izgled i nek kaze nesto sto ti zelis pa saznas nesto vise
Ti drugaricu mozss nagovoriti da nesto kazes ma mozes i sestru al ne mozes reci da ti snimi onu stvar ok svako ima svoje mišljenje ja imam posla svakako i zadovoljnih musterija i kod njih nema kurvo kuje itd kao sto ovi sto kazu da je to prevara kurva koja bi se jebala i tako ponasaju odraz muskostiNetacno. Ne trebaju mi slike i da mi govori bilo sta. Dok je ne vidim uzivo nema tu iskrene namjere. Bon = prevara. Kraj priče.
Jest da su svi muskarci normalni tako i lijepe naravi i lijepih zelja cisti uredni svi bez droge alkoholizma pa ti da znas sta je i ko sve dolazio ne bi pisao to sto pisesAko nije prevara cemu onda Xbon dodje covjek do tebe na vratima mu kazes pare na pokaz pa cemo salje pricati, naplatis koliko trazis, odradite posao i svi zadovoljni, bez oraha u dzepovima
Koja je ovo budala musko
Muskost Nivou kazem ja svako dobroKoja je ovo budala majkic
Imali neko broj tuzla i okolina ciganka broj ostviti viber ine razumijem. zašto bi pisao gluposti, jedna ima svaki put je vidim kako dole stoji, onda debela i nekad zna bit radnim danima pic related, ko je bio zna, nije ko prije kad je čitav put od husina bio pun kurvi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|