Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
369. se odnosi isključivo na službene osobe i njihovo lažno predstavljanje.Dobro veče i
Veliko poštovanje gospodine Oleg Čavka
Čast i zadovoljstvo je što ste se pridružili ovom forumu u cilju spriječavanja i suzbijanja podvođenja i prostitucije na teritoriji Bosne i Hercegovine.
Kada ste već tu, mogli ste dotičnoj osobi "prikačiti" u optuženje i član 369 KZ FBiH
Očekujemo skoro proširenje optužnice
moze brojDebela konobarica
Ma debil obicni, pogledaj mu postove, sto manje mu odgovaramo prije ce nestatiVlatka +387 63 944 518, neznam jel jos na tom br, tuca se u Mostaru al tu ne zivi
Muško je to jarane, daješ krive brojeve
Ta melisa calimero to je musko sto postoOva Sara sa citylove ima braco instagram neki profil ista cura iz BL pa neka Banjalucani bolje procjene sta je kako je zove se tamo melissa_calimeropriv
Vrh picka, probao I sve preporuke. Jest cudno bilo da sve ide preko maila, Ali cura dosla I ispostovala me pravo.Nije prevara 100%
Prevara. posale ti cijene 200 km sat. ima prostor itd e onda daj dopune pa ce kao kvitat. nema od toga nista. lazeKoja je ovo budala majkic
Jel citas ti?Vlatka +387 63 944 518, neznam jel jos na tom br, tuca se u Mostaru al tu ne zivi
Muško je to jarane, daješ krive brojeve
Debil te napravioMa debil obicni, pogledaj mu postove, sto manje mu odgovaramo prije ce nestati
Ljudi ovo je Lidija 100%,u prijašnjim postovima je pisala kako joj podmeće Ivan sa Rudnika u Mostaru, i odjednom se pojavi taj cuveni Ivan ovdjeDebil te napravio
Kako me provaliLjudi ovo je Lidija 100%,u prijašnjim postovima je pisala kako joj podmeće Ivan sa Rudnika u Mostaru, i odjednom se pojavi taj cuveni Ivan ovdje
Ma trans ko kuća,vidi se ravna ko daska.Gdje su siseHahahaha, da li će se riješiti misterija Sare sa COL. Meni iskreno djeluje kao trans, tako sam i čuo. Volio bih da nas neko demantuje i kaže da ju je jebao u PIČKU, pa da ju svi možemo ići karati za stoju, što bi nam svima dobro došlo u odnosu na ostale cijene.
JELI ITKO BIO SA OVOM, KAZE DA JE UDATA, HMMMM NEBI PROBLEMA
Bio ja sa njom I odlicna jeJELI ITKO BIO SA OVOM, KAZE DA JE UDATA, HMMMM NEBI PROBLEMA
može detaljnije malo?Bio ja sa njom I odlicna je
Može i meniSarajevo ako ko zeli moze u pp dobit br provjeren
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|