BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Netacno. Ne trebaju mi slike i da mi govori bilo sta. Dok je ne vidim uzivo nema tu iskrene namjere. Bon = prevara. Kraj priče.
Ti drugaricu mozss nagovoriti da nesto kazes ma mozes i sestru al ne mozes reci da ti snimi onu stvar ok svako ima svoje mišljenje ja imam posla svakako i zadovoljnih musterija i kod njih nema kurvo kuje itd kao sto ovi sto kazu da je to prevara kurva koja bi se jebala i tako ponasaju odraz muskosti

dobar je to sistem, ovako neki klošar i klošarka skontaju varat ljude i on joj napravi profil na stranicama i kupi broj neki burner broj mtel il halo, on tipka preko poruka a kad narod hoće da čuje on nju stavi na telefon il da ona pošalje glasovnu poruku i ko biva to je sigurno, carice fino se naguziš i zaradiš dvije stoje dakle pošteno, a ne vako kmečat po forumu jer ste provaljeni totalno i jedino koga možete sjebat su levati krajnji, fakat ja bi se pokrio po ušima a ne ofiro se baš ovoliko

De ba samo klenovi jos vjeruju u bonove hahahahahahah ja stvarno ne mogu eto. Ako prodajes ljubav evo ti na ruke kes i radimo. Ne znam eto ove nase ovde su se puno osilile i glume neke top modele… ja redovno u Ljubljani idem posto radim vikendom idem kuci. Za 70 do 100 evropljana dobijete stvarno dobre djevojke neke zele zavrsnice kondom samo neeke daju i po tvojoj zeli uz doplatu 20€ i aj z. Meni pored Ljubljane stvarno ove glumice ne trebaju djevojke ugoste full tus ako zelis i posle akcija nekad i ne gledaju na vrijeme ako si prijatan i oke lik a ne debil. To je moje iskustvo ako hocete kucajte ona nudi spremstvo i imate 2 stranice pa razgledajte

Nije ljudi problem kupit x bon ako na taj način hoće novac al taj isti x bon možeš dobit u stanu ili na kafi gdje se dogovorimo. Kmajkic koja je to glupaca kad kaže nisu svi muškarci normalni i uredni i da hoće samo sa provjerenim da radi a provijeren je onaj ko slika x bon taj x bon dodje ko biografija od covijeka i odmah je normalan pa šta je to ako nije prevara

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh